Gå til innhold
Nordic Choice Club - de enkle poengene
partner-logo

Bekjemp kreft sammen med Kreftforeningen

Kreftforeningens visjon er å bekjempe kreft. Nå kan du donere bonuspoengene dine til det viktige arbeidet deres. Takk for at du bidrar!

En forskare som jobbar med cancer på CancerfondenFlere hundretusen givere, medlemmer og støttespillere i næringslivet, slutter opp om Kreftforeningens arbeid.

Nordic Choice Hotels og Kreftforeningen er stolte samarbeidspartnere

Uansett hvem du er eller hvor du bor, er kreft noe som påvirker oss alle. Kanskje er noen du kjenner berørt, eller så er du det selv. Vi vet alle hvor viktig forskning er i kampen mot kreft – både for å forebygge og bekjempe. Å kunne bidra til Kreftforeningens viktige arbeid som påvirker så mange, er noe som står Nordic Choice Hotels' hjerte nær. Derfor kan du som Nordic Choice Club-medlem nå donere bonuspoengene dine til Kreftforeningen.

Dette sier Kreftforeningen om samarbeidet:

Kreftforeningen er stolt over å få Nordic Choice Hotels som ny samarbeidspartner. For Kreftforeningen er det viktig å ha solide samarbeidspartnere med gode verdier, som kan dele våre budskap både i ord og handling. Samtidig vet vi at veldig mange av Nordic Choice Hotels’ gjester ønsker å støtte vårt arbeid gjennom donasjoner. Når dette nå er mulig gjennom fordelsprogrammet vil vi kunne gjøre mer av det viktige arbeidet innen forskning og omsorg, samtidig som vi sammen kan rette fokus på forebygging.

Om Kreftforeningen

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge. Kreftforeningens formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Gjennom forskning og forebygging, informasjon, støtte, rådgivning og politisk arbeid bekjemper vi kreft lokalt, nasjonalt og globalt. Kreftforeningen er en organisasjon som med sine 116 000 medlemmer, 27 000 frivillige og 190 medarbeidere som med sin kompetanse og engasjement skaper gjennomslag for kreftsaken.

De største oppgavene Kreftforeningen jobber med er; bevilgning av penger til kreftforskning, helseopplysning – årsaker, forebygging og behandling og omsorgsarbeid som hjelper kreftpasienter og pårørende. I tillegg arbeider Kreftforeningen med påvirkning av myndigheter og helsevesen og er talerør til beste for kreftsaken.

Den brede støtten gjør oss til den ledende frivillige organisasjon i kreftarbeidet i Norge og bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging og informasjon.

The national Cancer Societies different areas

Slik donerer du bonuspoengene dine

Det er opp til deg hvor mange bonuspoeng du ønsker å gi, men bidragene må gis i hele 10.000 poeng. 10.000 bonuspoeng tilsvarer en verdi på 300 NOK.