PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser

Nordic Choice Club - de enkle poengene

Partnere

Bytt til Ishavskraft og få en av markedets beste spotprisavtaler + 10 000 bonuspoeng

Spar penger på strøm og tjen bonuspoeng i tillegg! Bytt strømleverandør til Ishavskraft, og få 10 000 bonuspoeng i velkomstgave. I tillegg vil du få 6 000 bonuspoeng per år for å være kunde. Det vil si 500 bonuspoeng hver gang du betaler strømregningen din!


Dette er avtalen du får

Strømavtalen NCC spotpris har 29 kr i månedlig fastbeløp og 7,12 øre/kWh i påslag, inkludert alt av mva og elsertifikat. Avtalen har seks måneder bindingstid, men hvis du ønsker å avslutte avtalen før det betaler du 100 kr i gebyr for hver måned som er igjen av bindingstiden.

That's it, ingen skjulte vilkår eller gebyr! Det er enkelt å bytte, og Ishavskraft fikser alt for deg. Du kan også enkelt følge med på forbruket ditt i Ishavskraft-appen.

For hver medlemsavtale på strøm du har, får du:

  • 10 000 Nordic Choice Club-bonuspoeng i velkomstgave
  • 500 månedlige bonuspoeng for hver gang du betaler strømregningen din, 6 000 bonuspoeng årlig
  • Muligheten til å få 20 000 bonuspoeng ved kjøp av ferdig montert varmepumpe fra Ishavskraft

Om Ishavskraft

Ishavskraft er en av Norges største strømleverandører, og de har et bankende hjerte for kundene sine, naturen og omgivelsene. Ishavskraft brenner for lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Og derfor har de en kundetilfredshetsscore på 96 %.

Alf-Kondrad-Wilhelmsen-Ishavskraft-Varmepumpe

Kjøp varmepumpe og få 20 000 bonuspoeng

Om du er, eller velger å bli, Ishavskraft-kunde så kan du nå spare ytterligere ved å investere i en varmepumpe. Inkludert installasjon, og helt rente- og gebyrfri nedbetaling over strømregningen – i tillegg får du 20 000 Nordic Choice Club-bonuspoeng.

  • To mennesker som ser ut over vannet

    Slik bytter du til Ishavskraft

    Ikke noen e-poster og telefoner frem og tilbake med nåværende strømleverandør – Ishavskraft fikser alt for deg. Du kan bare sitte og vente på den neste hyggelige strømregningen og de ekstra bonuspoengene dine.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.