MenyLukk

Nordic Choice Club - de enkle poengene

Partnere

Bytt til Ishavskraft og få en av markedets beste spotprisavtaler + 10 000 bonuspoeng

Spar penger på strøm og tjen bonuspoeng i tillegg! Bytt strømleverandør til Ishavskraft, og få 10 000 bonuspoeng i velkomstgave. I tillegg vil du få 6000 bonuspoeng per år for å være kunde. Det vil si 500 bonuspoeng hver gang du betaler strømregningen din!


nature-ishavskraft

Dette er avtalen du får

Strømavtalen NCC spotpris har 29,– i månedlig fastbeløp og 7,44 øre/kWh i påslag. Da er alt av mva og elsertifikat inkludert og håndtert. Avtalen har seks måneder bindingstid, og hvis du vil ut av avtalen før det, betaler du 100 kr i gebyr for hver måned som er igjen av bindingstiden.

That’s it, ingen skjulte vilkår eller gebyr.

Som om ikke det var nok, får du også 10 000 Nordic Choice Club-bonuspoeng i velkomstgave, i tillegg til 500 månedlige bonuspoeng når du betaler strømregningen din. Årlig kan du altså tjene 6000 bonuspoeng på å få en gunstig strømavtale.

Om Ishavskraft

Ishavskraft er en av Norges største strømleverandører, og de har et bankende hjerte for kundene sine, naturen og omgivelsene, og når du bruker dem som strømleverandør kommer strømmen din utelukkende fra norsk vannkraft. Ishavskraft brenner for lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Og derfor har de en kundetilfredshetsscore på 96 %.

To mennesker som ser ut over vannet

Slik bytter du til Ishavskraft

Ikke noen e-poster og telefoner frem og tilbake med nåværende strømleverandør – Ishavskraft fikser alt for deg. Du kan bare sitte og vente på den neste hyggelige strømregningen og de ekstra bonuspoengene dine.

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.