PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser

Nordic Choice Club - de enkle poengene

Partnere

Tjen bonuspoeng mens du lytter til lydbøker!

Som Nordic Choice Club-medlem tjener du bonuspoeng når du bruker BookBeat. For hver krone du bruker på BookBeat-abonnement, tjener du 1 bonuspoeng. Som ny BookBeat-bruker får du dessuten 3000 bonuspoeng i velkomstgave!


Om BookBeat

  • BookBeat er en lydbok-app med over 500 000 bøker! Velg og vrak blant alle våre lydbøker og e-bøker. Her finner du bøker på både norsk og engelsk.
  • Abonnement med lav pris. Velg det abonnementet som passer for deg, og ikke betal mer enn det du faktisk lytter. Fra kun kr 99/måned.
  • Med BookBeats familiekonto kan opptil fem familiemedlemmer dele BookBeat-konto. Da betaler du kun kr 49/måned for hver ekstra profil, uansett hvilken prispakke du har.
  • Ingen forpliktelser. Passer ikke BookBeat for deg? Det er helt greit. Du kan si opp abonnement når du måtte ønske.

Med BookBeat-appen får du som sagt tilgang til over 500 000 lyd- og e-bøker rett i mobilen eller nettbrettet. Vi har bøker for alle – for enhver smak og alder. Velg blant kjente romaner, thrillere, barnebøker, biografier, feel-good eller blant dine personlige anbefalinger som du finner i appen, for fra kun kr 99/måned etter den gratis prøveperioden.

BookBeat main image

Tjen 1 poeng per krone på BookBeat-abonnementet ditt!

En lydbok er det perfekte alternativet for deg som vil slukes av en bok, men som kanskje ikke har tid, lyst eller ork til å faktisk lese.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.