MenyLukk

Nordic Choice Club - de enkle poengene

Partnere

Tjen bonuspoeng på Aftenposten og Aftenposten magasiner

Liker du å holde deg oppdatert, eller ønsker du innsikt og inspirasjon om tema som interesserer deg? Bestill abonnement på Aftenposten eller magasiner fra Aftenposten og tjen bonuspoeng.

Mer informasjon

Velg mellom disse magasineneVelg mellom disse magasinene

Aftenposten Junior

Aftenposten Junior er barnas egen avis. Avisen forklarer vanskelige sammenhenger og forteller om det viktigste som skjer i nyhetsbildet. Finn ut mer her.

Aftenposten Historie

Aftenposten Historie formidler hver måned norsk og internasjonal historie fra fjern og nær fortid. Finn ut mer her.

Aftenposten Innsikt

Aftenposten Innsikt passer for deg som er opptatt av norsk og internasjonal politikk og samfunnsliv, og som ønsker større innsikt og gode analyser. Finn ut mer her.

Mat fra Norge

Mat fra Norge er magasinet som dyrker den ekte matgleden! Les om lokalprodusert mat og drikke og få tips til hvordan bruke gode norske råvarer. Finn ut mer her.

Hyttemagasinet

Hyttemagasinet er for deg som allerede er hytteeier, eller drømmer om å bli det. Her får du inspirasjon, tips og ideer for det gode liv på hytta. Finn ut mer her.

Dine Penger

Norges fremste økonomi- og forbrukermagasin. Her får du alt om privatøkonomi, skatt, lån og investeringer. Finn ut mer her.

Ønsker du å lese magasiner digitalt, er dette alternativet for deg:

MAGASIN +

MAGASIN+ er en samling av kvalitetsmagasiner som du kan lese på nettbrett, smarttelefon eller PC/Mac. Perfekt å ha med seg på reise! Inneholder blant annet Aftenposten Innsikt, Ute, Vagabond, Mat fra Norge og ukeavisen Aftenposten Junior. Les mer her.

Vanlige spørsmål om opptjening av bonuspoengVanlige spørsmål om opptjening av bonuspoeng

Hvordan tjener jeg poeng på kjøp av produkter fra Aftenposten og Aftenposten Forlag? Alle nye kunder av Aftenposten eller Aftenposten Forlag som er Nordic Choice Club-medlemmer kan få bonuspoeng ved kjøp av abonnement.

Jeg har kjøpt et abonnement, men har ikke fått poengene mine. Hvorfor ikke? For at poeng skal overføres til din Nordic Choice Club-konto må faktura for kjøpt abonnement være betalt. Fra faktura er betalt tar det normalt ca. 2 uker før poengene er synlige på poengsaldoen din.

Tilbudet gjelder kun for kunder som tegner et nytt abonnement – eksisterende kunder vil ikke få bonuspoeng.

Jeg har problemer med å få tilgang til mitt digitale produkt. Hva gjør jeg? Dersom du opplever at du ikke får tilgang til de digitale produktene du har kjøpt (Aftenposten eller Magasin+) finner du informasjon om hva som kan være feil på Aftenpostens kundesentersider.

Du kan også ringe Kundeservice Aftenposten: 21 89 60 40 om henvendelsen gjelder avis, eller Kundeservice Magasin: 21 89 60 41 om henvendelsen gjelder et magasin eller Magasin+.