Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Fordeler: SILVER

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2014, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

Fordeler tilknyttet SILVER:

1. Alle fordeler tilknyttet BLUE gjelder. 

2. 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris. Dette kan ikke kombineres med andre rabatter eller med prepaid-booking. For å få denne rabatten må medlemmet booke som innlogget via www.choice.no, gjennom kundeservice, eller direkte gjennom hotellene.  

3. Bo 2 til prisen for 1, søndag til fredag, til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen av et enkeltrom.
 
4. Forlenget avbestillingsfrist frem til kl 21:00 på ankomstdagen uten kostnad. Romreservasjonen må dog alltid garanteres med kredittkort.

5. Ved opphold på Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality Resort og våre frittstående hoteller i Sverige gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av SEK 75 pr dag som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter). Restaurantkupongene som er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger. 

6. Medlemmet gis prioritet ved venteliste. 

7. Medlemmet kan anskaffe Nordic Choice Club MasterCard til kun NOK 200 i årsavgift.

8. I tillegg kan medlemmet velge 2 av følgende individuelle fordeler: 

  • Oppgradering til neste romkategori, forutsatt at det er ledig kapasitet ved ankomst
  • 50 % rabatt på Pay-TV hver natt
  • Doble bonuspoeng ved hver 10. overnatting
  • Oppgradering av rom ved bonusuttak hvis det er ledig kapasitet ved ankomst
  • Gratis mineralvann fra minibar (1 flaske pr overnatting)
  • Sen utsjekk frem til kl 16.00 (etter avtale ved innsjekk)
  • Et medlem kan velge å bytte ut de individuelle fordeler mot å motta  10 % ekstra bonuspoeng pr. opphold

 

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK