Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

5. Medlemsnivåer

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2014, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

5. Kvalifisering til ulike medlemsnivåer

1. Nordic Choice Club har fire medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM. Medlemsnivået bestemmes av hvor mange kvalifiserende netter det enkelte medlemmet bor i løpet av sin 12 måneders medlemsperiode på Nordic Choice hoteller i Norden og Baltikum.

2. En kvalifiserende natt er lik én overnatting på rompris. Rabatterte spesialpriser (som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper, crewpriser o.l.) tilsvarer 0,5 kvalifiserende natt på våre hoteller i Norden og Baltikum.

3. Det beregnes ikke kvalifiserende netter for overnatting som betales med bonuspoeng eller for «complimentary» rom.

4. Kvalifisering til et høyere medlemsnivå skjer etter følgende bestemmelser:

  1. Fra og med 10 kvalifiserende netter i én medlemsperiode gir SILVER
  2. Fra og med 35 kvalifiserende netter i én medlemsperiode gir GOLD
  3. Fra og med 60 kvalifiserende netter i én medlemsperiode gir PLATINUM 

I medlemsperioden har et medlem mulighet til å kvalifisere seg til SILVER, GOLD eller PLATINUM, for BLUE gjelder ingen kvalifikasjonsbestemmelser. Kommer medlemmet opp på et høyere medlemsnivå, beholder medlemmet dette nivået i hele den neste medlemsperioden (nye 12 måneder). Summen av kvalifiserende netter nullstilles når en medlemsperiode er slutt. Dette berører ikke opptjente bonuspoengene for uttak.

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK