Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

5. Medlemsnivåer

5.1.           Nordic Choice Club har fire medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM. Medlemsnivået bestemmes av hvor mange kvalifiserende netter det enkelte medlemmet bor i løpet av sin 12 måneders medlemsperiode på Nordic Choice hoteller i Norden og Baltikum.

5.2.           En kvalifiserende natt er lik én overnatting på rompris. Rabatterte spesialpriser (som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper, crewpriser o.l.) tilsvarer 0,5 kvalifiserende natt på våre hoteller i Norden og Baltikum.

5.3.           Det beregnes ikke kvalifiserende netter for overnatting som betales med bonuspoeng eller for «complimentary» rom.

5.4.           Kvalifisering til et høyere medlemsnivå skjer etter følgende bestemmelser:

SILVER - Fra og med 10 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

GOLD - Fra og med 35 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

PLATINUM - Fra og med 60 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

5.5.           I medlemsperioden har et medlem mulighet til å kvalifisere seg til SILVER, GOLD eller PLATINUM, for BLUE gjelder ingen kvalifikasjonsbestemmelser. Kommer medlemmet opp på et høyere medlemsnivå, beholder medlemmet dette nivået i hele den neste medlemsperioden (nye 12 måneder). Summen av kvalifiserende netter nullstilles når en medlemsperiode er slutt. Dette berører ikke opptjente bonuspoengene for uttak.

2.280.169.511 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK