Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Fordeler: GOLD

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2014, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

Fordeler tilknyttet GOLD:

1. Alle BLUE og standard SILVER fordeler gjelder, dog ikke individuelle SILVER fordeler.

2. Garantert rom (unntak gjelder i enkelte perioder) på destinasjonen hvis medlemmet bestiller senest 48 timer før ankomst via Nordic Choice Kundeservice og til full pris (City High). Avtalepris og andre rabatter gjelder ikke når du benytter deg av garantert rom. Ved bruk av denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere romkategorien.

3. Mulighet til tidlig innsjekking dersom hotellet har tilgjengelige rom.
 
4. Ved opphold på Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality Resort og våre frittstående hoteller i Sverige gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av SEK 125 som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter). Restaurantkupongene er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger.

5. Mulighet til å sjekke ut frem til kl. 18.00. Må avtales med resepsjonen ved ankomst.

6. Oppgradering av romkategori hvis det er ledig kapasitet ved ankomst (til hvilken romkategori vil bli bestemt ved ankomst).

7. Bo 2 til prisen for 1 på beste tilgjengelig pris alle dager til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen av et enkeltrom.

8. Nordic Choice Club MasterCard uten årsavgift.

9. I tillegg kan medlemmet velge 3 av følgende individuelle fordeler:

  • Gratis Pay-TV hver natt
  • Oppgradering av rom ved bonusuttak, hvis ledig ved ankomst.
  • Gratis mineralvann fra minibar (1 flaske pr overnatting)
  • Doble bonuspoeng hver 8. overnatting

Et medlem kan velge å bytte ut de individuelle fordeler mot å motta 20 % ekstra bonuspoeng pr. opphold. 

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK