Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Nordic Choice Club

6. Medlemsfordeler

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 15. mars 2012, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

6. Medlemsfordeler

1. Til de enkelte medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM, er det tilordnet ulike medlemsfordeler, bygget opp på en slik måte at desto høyere nivå desto flere fordeler vil det enkelte medlem kunne benytte.

2. Medlemsfordeler tilordnet det enkelte kortnivå gjelder slik disse til enhver tid fremgår i disse medlemsvilkår.

3. På SILVER eller GOLD nivå vil medlemmet kunne velge 2 (SILVER) eller 3 (GOLD) individuelle fordeler. De valgte fordeler vil ikke få virkning før ved neste hotellbesøk og senest opptil 48 timer etter at medlemmet har lagret sine valg på sin personlige medlemsprofil på Nordic Choice Clubs hjemmeside. Medlemmer på SILVER eller GOLD nivå vil også ha muligheten til å velge bort de individuelle fordeler mot en prosentvis økning i bonuspoeng opptjening til de til enhver tid gjeldende prosentsatser, se nedenfor.
  
4.  Ved bruk av "Garantert rom 48/24" timer før ankomst» kan Nordic Choice Club ikke garantere romkategorien.

5. I Sverige får medlemmene tildelt restaurantkuponger som er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger.

1.913.149.030 25