Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

6. Medlemsfordeler

6.1.           Til de enkelte medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM, er det tilordnet ulike medlemsfordeler, bygget opp på en slik måte at desto høyere nivå desto flere fordeler vil det enkelte medlem kunne benytte.

6.2.           Medlemsfordeler tilordnet det enkelte kortnivå gjelder slik disse til enhver tid fremgår i disse medlemsvilkår.

6.3.           På SILVER eller GOLD nivå vil medlemmet kunne velge 2 (SILVER) eller 3 (GOLD) individuelle fordeler. De valgte fordeler vil ikke få virkning før ved neste hotellbesøk og senest opptil 48 timer etter at medlemmet har lagret sine valg på sin personlige medlemsprofil på Nordic Choice Clubs hjemmeside. Medlemmer på SILVER eller GOLD nivå vil også ha muligheten til å velge bort de individuelle fordeler mot en prosentvis økning i bonuspoeng opptjening til de til enhver tid gjeldende prosentsatser, se nedenfor.

6.4.           Følgende medlemsfordeler gjelder ikke på Comfort Hotel Xpress: gratis avis, oppgradering til neste romkategori, garantert romsoppgradering, gratis bluse- eller skjortevask, romsoppgradering ved bonusuttak og gratis mineralvann fra minibaren.

 

6.5.       Fordeler tilknyttet BLUE

6.5.1.   Gratis avis ved opphold ved Nordic Choice hoteller i Norden og Baltikum.

6.5.2.   Opptjening av bonuspoeng i tråd med herværende vilkår.

6.5.3.   Ved overnatting på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Frittstående hoteller i Noge og Danmark, kan medlemmet få bonuspoeng hvis man spiser i hotellets restaurant. Jf. ovennevnte vilkår tilknyttet dette.

6.5.4.   Ved opphold på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Frittstående hoteller i Sverige gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av SEK 35 som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter/snus). Restaurantkupongene er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger.

 

6.6.       Fordeler tilknyttet SILVER

6.6.1.   Alle fordeler tilknyttet BLUE gjelder. 

6.6.2.   5 % rabatt på beste tilgjengelige pris. Dette kan ikke kombineres med andre rabatter eller med prepaid-booking. For å få denne rabatten må medlemmet booke som innlogget via www.choice.no, gjennom kundeservice, eller direkte gjennom hotellene.

6.6.3.   Bo 2 til prisen for 1, søndag til fredag, til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen av en person i samme rom.

6.6.4.   Forlenget avbestillingsfrist frem til kl 21:00 på ankomstdagen uten kostnad. Romreservasjonen må dog alltid garanteres med kredittkort.

6.6.5.   Ved opphold på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Frittstående hoteller i Sverige gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av SEK 75 som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter/snus). Restaurantkupongene er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger.

6.6.6.   Medlemmet gis prioritet ved venteliste. 

6.6.7.   Medlemmet kan anskaffe Nordic Choice Club MasterCard til kun NOK 200 i årsavgift.

6.6.8.   I tillegg kan medlemmet velge 2 av følgende individuelle fordeler: 

  • Oppgradering til neste romkategori, hvis det er ledig kapasitet ved ankomst
  • Doble bonuspoeng ved hver 10. overnatting
  • Oppgradering av rom ved bonusuttak hvis det er ledig kapasitet ved ankomst
  • Gratis mineralvann fra minibar (1 flaske pr overnatting)
  • Sen utsjekk frem til kl 16.00 (etter avtale ved innsjekk)

Eller

  • Velge å bytte ut de individuelle fordeler mot å motta 10 % ekstra bonuspoeng pr. opphold. 

 

6.7.       Fordeler tilknyttet GOLD

6.7.1.   Alle BLUE og standard SILVER fordeler gjelder, dog ikke individuelle SILVER fordeler.

6.7.2.   Garantert rom (unntak gjelder i enkelte perioder) på destinasjonen hvis medlemmet bestiller senest 48 timer før ankomst via Choice Interaction Center og til full pris (City High). Avtalepris og andre rabatter gjelder ikke når du benytter deg av garantert rom. Ved bruk av denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere romkategori og oppgradering.

6.7.3.   Mulighet til tidlig innsjekking dersom hotellet har tilgjengelige rom.

6.7.4.   Ved opphold på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Frittstående hoteller i Sverige gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av SEK 125 som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter/snus). Restaurantkupongene er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene, og kan ikke akkumuleres. Kupongene kan ikke innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger.

6.7.5.   Mulighet til å sjekke ut frem til kl. 18.00. Må avtales med resepsjonen ved ankomst.

6.7.6.   Mulighet til oppgradering av romkategori hvis det er ledig kapasitet ved ankomst (til hvilken romkategori vil bli bestemt ved ankomst).

6.7.7.   Bo 2 til prisen for 1 på beste tilgjengelig pris alle dager til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen for samme rom for enkelt bruk.

6.7.8.   Nordic Choice Club MasterCard uten årsavgift.

6.7.9.   I tillegg kan medlemmet velge disse 3 individuelle fordeler:

  • Oppgradering av rom ved bonusuttak, hvis ledig ved ankomst.
  • Gratis mineralvann fra minibar (1 flaske pr overnatting)
  • Doble bonuspoeng hver 8. overnatting

Eller

  • Velge å bytte ut de individuelle fordeler mot å motta 20 % ekstra bonuspoeng pr. opphold. 

 

6.8.       Fordeler tilknyttet PLATINUM

6.8.1.   Alle BLUE, SILVER og GOLD standardfordeler gjelder.

6.8.2.   Alle GOLD individuelle fordeler gjelder, men muligheten for å velge 10 % eller 20 % ekstra bonuspoeng gjelder ikke for PLATINUM medlemmer. Medlem på kortnivå PLATINUM får imidlertid dobbel bonusopptjening for hver 8. overnatting (individuell GOLD fordel).

6.8.3.   Garantert rom (unntak gjelder i enkelte perioder) på destinasjonen hvis du bestiller senest 24 timer før ankomst via Nordic Choice Kundeservice og til full pris (City High).  Avtalepris, andre rabatter og garantert oppgradering av romkategori gjelder ikke når du benytter deg av garantert rom. Ved bruk av denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere oppgradering av romkategorien.

6.8.4.   Gratis skjorte- og blusevask (1 pr. opphold) med innlevering før kl18.00 (leveringstid er individuell på hotellene).

6.8.5.   Garantert oppgradering av romkategori hvis bedre kategori er ledig vid booking tidspunktet

6.8.6.   Garantert sen utsjekking frem til kl18.00. Må meldes fra til resepsjonen før ordinær utsjekkstid.

6.8.7.   Har hotellet ledige standard dobbeltrom garanteres det at medlem med kortnivå Platinum kan benytte bonuspoeng når det passer medlemmet. Dette gjelder bare for medlemmets egen bestilling og kan ikke benyttes av andre. Gjelder ikke ved bruk av 24/48 timers garantien.

6.8.8.   Gratis treningstilbud vid overnatting på alle våre Clarion Hotels®, Clarion Collection®, Quality Hotel™ og Frittstående hoteller. Om hotellet ikke har egne treningsfasiliteter kan man få tilbud på øvrige lokale treningssentra e.l.

2.271.168.780 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK