Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Nordic Choice Club

4. Uttak av bonuspoeng - satser

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 15. mars 2012, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

4. Uttak av bonuspoeng – satser

1. Uttak av bonuspoeng forutsetter medlemskap i Nordic Choice Club og at medlemmet har minimum 10.000 gyldige bonuspoeng på bonuspoengkontoen. For avbestillinger innen ordinær avbestillingsfrist, kan man få tilbakeført de benyttede bonuspoengene, forutsatt at poengene ikke har forfalt. Bestilling av bonusuttak må gjøres via Kundeservice eller Min Side. Bonusoppholdet må finne sted innen bonuspoengene sin gyldighetsdato passeres.

2. En overnatting betalt med bonuspoeng forutsetter ledig kapasitet på hotellet. For det enkelte hotell er det er satt av et begrenset antall rom i denne kategorien. Dersom alle disse rommene er opptatt kan det likevel være rom ledig på hotellet i andre prisgrupper. Medlemmer oppfordres til å bestille bonusovernatting god tid i forveien.

3. "Be my Guest"-gavekort har maksimalt 12 måneders gyldighet. Gyldigheten er begrenset til bonuspoengene sin gyldighetsdato. Gavekortet kan ikke forlenges eller føres tilbake som bonuspoeng på bonuspoengkontoen.

4. I forbindelse med bonusopphold koster ekstraseng 5.000 poeng. Dette forutsetter ledig kapasitet på hotellene og tilgang på ekstrasenger.

5. For bestilling av bonusopphold gjelder følgende satser:

10 000 bonuspoeng gir:

  • En overnatting i weekend (fre-lør, lør-søn, søn-man, dag før helligdag og helligdag) for 2 personer på våre Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel Clarion Collection, Nordic Sea Hotel og Nordic Light Hotel.

eller

  • Restaurantbesøk på Nordic Choice-hotellene til en verdi av NOK/SEK/DKK 300. Medlemmet oppfordres å si fra om dette i resepsjonen på forhånd. Det gis ikke vekslepenger på bonusuttak i restaurant.

eller

  • Man kan donere sine bonuspoeng til ulike veldedige formal (minimum 10 000 poeng pr. donasjon).

eller

En overnatting for 2 personer i midtuke (søn - fre) på Quality Resort, Selma Spa eller Stenungsbaden Yacht Club

20 000 bonuspoeng gir:

  • En overnatting for 2 personer i midtuke(man-fre) på Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel, Clarion Collection, Nordic Sea Hotel og Nordic Light Hotel.

eller

  • En overnatting for 2 personer i weekend (fre-lør eller lør-søn, dag før helligdag og helligdag) på Quality Resort, Selma Spa, Stenungsbaden Yacht Club eller Copperhill Mountain Lodge

eller

  • En overnatting for 2 personer på Farris Bad eller Yasuragi Hasseludden.

Fra 20.000 bonuspoeng eller mer gir:

  • En overnatting på utvalgte Choice-hoteller i Europa. Oversikt over hvilke hoteller dette gjelder, vil til enhver tid være publisert på Nordic Choice Club sine websider.

eller

  • Leiebil fra 25.000 bonuspoeng og oppover

  • En overnatting for 2 personer på The Thief fra 30.000 bonuspoeng

6. Unntak fra ovennevnte satse kan forekomme i bestemte perioder og ved kampanjer.

1.920.149.256 26