Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

4. Uttak av bonuspoeng - satser

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2014, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

4. Uttak av bonuspoeng – satser

1. Uttak av bonuspoeng forutsetter medlemskap i Nordic Choice Club og at medlemmet har minimum 10.000 gyldige bonuspoeng på bonuspoengkontoen. Bonusovernattingen kan finne sted etter at poengene har gått ut (opp til 11,5 måneder etter), men bonusovernattingen må bookes før poengene forfaller. Bestilling av bonusuttak må gjøres via Nordic Choice Hotels Kundeservice eller Min Side. For avbestillinger innen ordinær avbestillingsfrist, kan man få tilbakeført de benyttede bonuspoengene, forutsatt at poengene ikke har forfalt. 

2. En overnatting betalt med bonuspoeng forutsetter ledig kapasitet på hotellet. For det enkelte hotell er det er satt av et begrenset antall rom i denne kategorien. Dersom alle disse rommene er opptatt kan det likevel være rom ledig på hotellet i andre prisgrupper. Medlemmer oppfordres til å bestille bonusovernatting god tid i forveien.

3. "Be my Guest"-gavekort har maksimalt 12 måneders gyldighet. Gyldigheten er begrenset til bonuspoengene sin gyldighetsdato. Gavekortet kan ikke forlenges eller føres tilbake som bonuspoeng på bonuspoengkontoen.

4. I forbindelse med bonusopphold koster ekstraseng 5 000 poeng. Dette forutsetter ledig kapasitet på hotellene og tilgang på ekstrasenger.

5. For bestilling av bonusopphold gjelder følgende satser:

10 000 bonuspoeng gir:

  • En overnatting i weekend (fre-lør, lør-søn, søn-man, dag før helligdag og helligdag) for 2 personer på våre Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel®, Clarion Collection®, Nordic C Hotel og Nordic Light Hotel.

eller

  • Restaurantbesøk på Nordic Choice-hotellene til en verdi av NOK/SEK/DKK 300. Medlemmet oppfordres å si fra om dette i resepsjonen på forhånd. Det gis ikke vekslepenger på bonusuttak i restaurant.

eller

  • Man kan donere sine bonuspoeng til ulike veldedige formål (minimum 10 000 poeng pr. donasjon).

eller

En overnatting for 2 personer i midtuke (søn - fre) på Quality Resort, Selma Spa+ eller Stenungsbaden Yacht Club

20 000 bonuspoeng gir:

  • En overnatting for 2 personer i midtuke(man-fre) på Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel, Clarion Collection, Skt Petri, Nordic C Hotel og Nordic Light Hotel.

eller

  • En overnatting for 2 personer i weekend (fre-lør eller lør-søn, dag før helligdag og helligdag) på Quality Resort, Selma Spa+, Stenungsbaden Yacht Club eller Yasuragi.

eller

  • En overnatting for 2 personer på Farris Bad eller Copperhill Mountain Lodge.

Fra 20 000 bonuspoeng eller mer gir:

  • En overnatting på utvalgte Choice-hoteller i Europa. Oversikt over hvilke hoteller dette gjelder, vil til enhver tid være publisert på Nordic Choice Club sine websider.

eller

  • Leiebil fra 25 000 bonuspoeng og oppover

  • En overnatting for 2 personer på The Thief koster 30 000 bonuspoeng

6. Unntak fra ovennevnte satse kan forekomme i bestemte perioder og ved kampanjer.

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK