Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Fordeler: BLUE

7.4.1. Opptjening av bonuspoeng i tråd med herværende vilkår.

7.4.2. Medlemspris med 5 % rabatt på rom- og frokostpris ved booking via vårt eget nettsted, vår app, direkte til hotellet eller via kundeservice. Dette kan ikke kombineres med andre rabatter eller med forskuddsbetalt booking. For å få denne rabatten må medlemmet være innlogget. For ikke-medlem må medlemskap tegnes i sammenheng med booking for at bookingen skal kunne gjennomføres.

7.4.3. Ved overnatting på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og våre frittstående hoteller i Norge og Danmark, får medlemmet bonuspoeng hvis man spiser i hotellets restaurant. Jf. ovennevnte vilkår tilknyttet dette. På de Collection-hotell som finnes innenfor Clarion Hotel® tilbys ingen bonuspoeng for mat.

7.4.4. Ved opphold på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og våre frittstående hoteller i Sverige og Finland gis medlemmet en restaurantkupong til en verdi av 35 SEK eller 4 EUR som kan innløses i mat eller drikke i hotellets restaurant (gjelder ikke brennevin eller sigaretter/snus), i Finland kreves samtidig kjøp av måltid for å utnytte kupongen for alkohol. Restaurantkupongene er personlige og datomerkede og gjelder kun de angitte datoene. De kan ikke akkumuleres eller innløses i kontanter, og det gis ikke vekslepenger. På de Collection-hotell som finnes innenfor Clarion Hotel® tilbys det ingen restaurantkupong.

7.4.5. Ved booking via vår hjemmeside og app får medlemmet 10 % ekstra bonuspoeng beregnet på bonusen for rom- og frokostprisen.

7.4.6. Medlemmer kan velge å booke rom uten å registrere betalingskort på Nordic Choice Hotels nettsted eller via vår app. Oppholdet må avbestilles om medlemmet ikke ønsker å beholde bookingen. Om oppholdet ikke avbestilles innen gjeldende tidsfrist for aktuell booking debiteres første overnatting i bookingen. Unnlatelse av betaling kan sendes til inkasso.

2.564.376.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.