Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Dine fordeler som GOLD-medlem

Bor du minst 35 netter på våre hoteller i løpet av en tolvmånedersperiode, blir du GOLD-medlem. På GOLD-nivå har du samme fordeler som på BLUE- og SILVER- nivå, i tillegg til en masse andre fordeler.

Fordeler som GOLD-medlem

  • Du er garantert rom på destinasjonen hvis du bestiller via kundeservice minst 48 timer før ankomst. Unntak gjelder for bestemte perioder.

  • Du har mulighet til å gjøre en tidlig innsjekking  

  • Bor du på Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality Hotel & Resort eller noen av våre frittstående hotell i Sverige får du en restaurantkupong til en verdi av 125 SEK. Du får en kupong per overnatting. Kupongen gjelder kun samme dag. 
  • Du har mulighet til å sjekke ut helt fram til klokken 18 etter avtale med resepsjonen.
  • Du kan få oppgradering til beste romkategori hvis det er ledig kapasitet ved ankomst. Romkategorien vil bli bestemt ved ankomst.
  • Bo 2 til prisen for 1 til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen av et enkeltrom.
  • Du kan velge tre av følgende individuelle fordeler ved å logge deg inn på Min Side:
  1. Oppgradering av romkategori dersom du betaler med bonuspoeng
  2. En gratis flaske mineralvann fra minibaren pr. natt
  3. Doble bonuspoeng ved hver åttende overnatting

Hvis du velger å avstå fra de individuelle fordelene ovenfor, får du 20 prosent ekstra bonuspoeng under oppholdet ditt.   

2.260.167.953 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK