Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Dine fordeler som GOLD-medlem

Bor du minst 35 netter på våre hoteller i løpet av en tolvmånedersperiode, blir du GOLD-medlem. På GOLD-nivå har du samme fordeler som på BLUE- og SILVER- nivå, i tillegg til en masse andre fordeler.

Fordeler som GOLD-medlem

 • Du er garantert rom på destinasjonen hvis du bestiller via kundeservice minst 48 timer før ankomst. Unntak gjelder for bestemte perioder.

 • Du har mulighet til å gjøre en tidlig innsjekking.

 • Ved opphold på Clarion Hotels, Quality Hotels, Quality Resort Hotels og Nordic Hotels & Resorts i Sverige får du restaurantkupong til en verdi av 125 SEK. Du får en kupong per overnatting.

 • Du har mulighet til å sjekke ut helt fram til klokken 18 etter avtale med resepsjonen
 • Du kan få oppgradering til beste romkategori hvis det er ledig kapasitet ved ankomst. Romkategorien vil bli bestemt ved ankomst.
 • Bo 2 til prisen for 1 til 5 % rabatt på beste tilgjengelige pris (gjelder ikke ved avtalepris og kan ikke kombineres med andre rabatter). To personer i dobbeltrom til prisen av et enkeltrom.
 • Du kan velge tre av følgende individuelle fordeler ved å logge deg inn på Min Side:
 1. Oppgradering av romkategori dersom du betaler med bonuspoeng
 2. Gratis betal-tv hver natt
 3. En gratis flaske mineralvann fra minibaren pr. natt
 4. Doble bonuspoeng ved hver åttende overnatting

Hvis du velger å avstå fra de individuelle fordelene ovenfor, får du 20 prosent ekstra bonuspoeng under oppholdet ditt.   

2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK