Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Våre medlemmers beste frokoster

Medlemmene har stemt. Dette er våre topp 10 beste frokoster

En god frokost er ikke bare en god start på dagen, men også en av de viktigste faktorene til et godt hotellopphold, viser en undersøkelse vi har gjort (med våre medlemmer). Her finner du våre beste hotellfrokoster, i følge våre medlemmer.

hotellfrukost

10. Clarion Collection Hotel Packhuset, Kalmar

Et deilig hotell i Kalmar beliggende på den vakre havnen. Her bor du på ett hotell som er et omgjort havnemagasin med trebjelker og havutsikt. 
9. Clarion Hotel Royal Christiania, Oslo
Midt i hjertet av Oslo, kun ett minutt fra Karl Johans gate og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mye mer enn kun en overnatting.
8. Clarion Grand Hotel, Helsingborg
Et personlig konferansehotell med moderne design i et klassisk miljø. Beliggende sentralt i Helsingborg er hotellet en ideell møteplass hvor tradisjon, nytenkning, Sverige og kontinentet møtes for kreativt samspill.
7. Clarion Hotel Arlanda Airport, Arlanda
Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser - med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng.
6. Clarion Hotel Stockholm, Stockholmhotellfrukost
Hotellet på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, og en asiatisk resteurant – Minami. 
5. Clarion Hotel Sign, Stockholm
Et stort spahotell beliggende i sentrum av Stockholm. Dette tidløse mesterverket av et hotell kombinerer det beste av skandinavisk arkitektur og design for å gi inspirasjon til et fornøyelig opphold i Stockholm.
4. Clarion Hotel & Congress Trondheim
Et av Skandinavias største kongresshotell, med beliggenhet ved havna i Trondheim sentrum og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonalet opplevelsessenter for pop og rock. 
3. Clarion Hotel Post, Göteborg
Et personlig konferansehotell beliggende i det tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Göteborg. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige.
hotellfrukost2. The Thief, Oslo
Her behandler vi rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Hotellet ligger på Tjuvholmen, bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet – gjenoppstår nå som Norges kraftsentrum for internasjonal samtidskunst og det gode byliv i sjøkanten. 
1. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
Her bor du med moderne komfort i en historisk bygning i Folketeaterpassasjen på Youngstorget i Oslo. Med bare 3 min gange til Oslo S, Flytoget så har du et hotell i Oslo som ligger midt i smørøyet. 

 

2.500.291.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.