Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Registrering av webprofil

1. Personlig informasjon

Skriv inn tittel

Skriv inn fornavn

Skriv inn etternavn

Skriv inn fødselsdato (dag/måned/år)

Skriv inn mobilnummer

Skriv inn e-post

Legg inn e-postadresse på nytt

Skriv inn gateadresse

Skriv inn gateadresse

Skriv inn postnummer

Skriv inn by

Skriv inn land

Skriv inn stat

Skriv inn språk

Noen felt ble ikke korrekt utfylt. Se skjemaet for detaljer.

  • Navn:
  • Fødselsdato (dag/måned/år):
  • Mobil:
  • E-post:
  • Adresse:
  • Postnummer:
  • By:
  • Land:
  • Stat:
  • Språk:

2. Bedriftsavtale

Bedrift ikke funnet. Vennligst prøv en annen.

Bedfrifts-ID:

Velkomstbeskjed

Vi kunne ikke finne bedriftsavtalen du har valgt. Vennligst bruk en annen bedrifts-ID.

Bedrift/organisasjons-ID:


Telefon:
Adresse:

Ingen bedriftsavtale.

3. Vilkår og betingelser

Feil valg av kontaktpunkter

Vennligst kontroller at du sier deg enig med våre vilkår og betingelser.

Noen felt trenger korrigering. Sjekk skjemaet for detaljer.

Du samtykker til vilkår og betingelser.

Aktiveringslenke vil bli sendt til din e-postadresse:

Vilkår og betingelser

Vilkår for lagring og bruk av personopplysninger for brukere som oppretter webprofiler.

En bruker av Nordic Choice sine websider kan opprette en webprofil slik at personalia og interesser/behov kan tas frem igjen ved en senere anledning for å forenkle bestillingsprosessen og tilpasse informasjon og tjenester i tråd med brukerens profil.

Nordic Choice Commercial Services AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger en bruker avgir ved registrering av profil på websidene til Nordic Choice Hotels.

Personalia, interesser og spesielle ønsker/behov vil bli lagret sammen med eventuelle bookingdata og kjøpshistorikk.

Disse opplysningene kan brukes av Nordic Choice Hotels for å tilpasse webtjenesten til kundens behov.

Postadresse, e-postadresse og mobilnummer kan bli brukt til å sende brukeren informasjon og tilbud innenfor rammen av norsk, svensk og dansk lov og gjeldende regler. Man kan til enhver tid velge å ikke motta slik informasjon og tilbud ved å markere dette på «Min Side» eller ved å kontakte kundeservice.

En bruker har krav på innsyn, retting og sletting av sine personopplysninger. Nordic Choice Hotels forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene, og brukeren forplikter seg til å holde seg kjent med de til enhver tid gjeldende vilkår for webtjenesten.

Innehaver av webprofil (bruker) samtykker i og godkjenner at Nordic Choice Hotels registrerer og bruker personopplysningene i samsvar med gjeldende lovgivning og disse vilkårene.

Brukeren har rett til, etter skriftlig søknad til Nordic Choice, å få informasjon om hvilke personopplysninger som er registrert om brukeren. Brukeren kan be om å få rettet opp eventuelle feilaktige personopplysninger. Brukeren kan også søke om at få personopplysninger slettet. En slik søknad leveres til Kundeservice, enten ved å sende e-post til booking@choice.no, eller ved å kontakte Kundeservice på telefon +47 22 33 42 00.

For personer under 18 år kreves i utgangspunktet vergens samtykke for registrering og håndtering av personopplysninger. Gjennom å samtykke til disse vilkår bekrefter du at du enten er over 18 år, eller at vergen din samtykker i at Nordic Choice lagrer og håndterer dine personopplysninger i medhold av disse vilkår. Nordic Choice forbeholder seg retten til å få samtykket verifisert. Kan ikke samtykket verifiseres, forbeholder Nordic Choice seg retten til å avregistrere brukeren og sperre kontoen.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK