Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Vänersborg Sverige

8 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Vänersborg

Skal du booke kurs- eller konferanselokaler i Vänersborg? På konferansehotellet Quality Hotel™ Vänersborg finnes gode muligheter for alt fra det lille møtet til det store kick-offet.

Hvis du leter etter konferanselokaler, møterom, messelokaler eller det perfekte stedet for eventet ditt, festen eller messen i Vänersborg/Trestad, så har du funnet riktig sted. Vårt konferansehotell ligger bare 15 minutter fra Trollhättan Vänersborgs flyplass, og bare 2 kilometer fra Vänersborgs sentralstasjon og småbyens sjarmerende historiske sentrum.

Vänersborg kan skryte av sin idylliske beliggenhet ved Vänerns strandkant, og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Västra Götalands natur og kultur. Ta med deltagerne på en vandring i nye Ekopark Halle-Hunneberg. Der kan dere besøke det populære opplevelsessenteret Kungajaktsmuséet Älgens Berg, dra på elgsafari og utforske platåfjellets myteomspunnede og urørte natur. Hvis du er på konferanse i Vänersborg, så er du heller ikke langt unna Vänersborg museum, Stallbacka industriområde, Saabs bilmuseum, NÄL og Högskolan Väst.

Med tette togavganger til Göteborg er du bare 50 minutter fra storbyen, og fra Stockholm går det daglige direktetog til Vänersborg. Med andre ord kan konferansegjester og kursdeltagere enkelt ta seg hit fra hele landet. Velkommen til vakre Vänersborg!

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.