Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Strömstad Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Strömstad

Ønsker du å booke møte- og konferanselokaler i Strömstad? Vi har konferansemuligheter i naturskjønne omgivelser like utenfor Strömstad sentrum. Hyppig tog- og busstrafikk til Göteborg, Oslo og omlandet gjør det enkelt å komme hit.

Rett utenfor Strömstad finner du det perfekte møtestedet på vestkysten. Konferansehotellet Strömstad Spa tilbyr mange konferanse- og møterom på et sted utenom det vanlige for kurs, workshoper, konferanser eller andre sammenkomster. Etter dagens arbeid, brainstorming og teamwork kan du slappe av i hotellets spa, som blant annet tilbyr badstue, snøtønne, utendørs jacuzzi, saltvannsbasseng og fotbad. Hotellet hjelper selvsagt til med å møte dine behov og ønsker, uansett om det handler om en enklere kaffe, en skikkelig festkveld med treretters middag, eventplanlegging eller å skreddersy teamaktiviteter.

Iblant trenger man å skifte miljø, inspireres og utvikles sammen utenfor arbeidsplassen. Strömstad Spa passer perfekt som utgangspunkt hvis teambuilding står på timeplanen. Her blir opplevelser og aktiviteter en naturlig del av konferansen. Med hotellets flotte beliggenhet er alle forutsetninger til stede for å arrangere gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Hva sier du om 5-kamp, sykkeltur, kajakkpadling, zumba eller fisketur?

Med en kort busstur eller bilreise på 10 minutter kombinerer du lett vestkystens vakre natur med en spasertur langs Strömstads koselige gater. Her finner du små, unike butikker side ved side med kunstgallerier, større kjøpesentre, kaféer og restauranter. Er du ute etter en ekte skjærgårdsopplevelse kan du ta båten over til Kosterøyene, og ta en spaser- eller sykkeltur på øya eller besøk Kosterhavets nasjonalpark og Sveriges havområde med størst artsmangfold.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.