Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Södertalje Sverige

14 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Sødertalje

Ønsker du å booke møtelokaler eller konferanser i Sødertalje? På konferansehotellet Quality Hotel™ Park Södertälje er det mange muligheter, enten dere trenger et mindre møterom eller en hel etasje.

Med byens kultur- og fornøyelsesliv rundt hjørnet og med bare 50 meter til Sødertalje sentralstasjon, er Quality Hotel Park Södertälje det perfekte utgangspunktet for konferansen. Hotellet hjelper deg med stort og smått, fra det enkle møtet til konferansen som strekker seg over flere dager. Med mange ulike møtelokaler og kapasitet til større arrangment, er det stor fleksibilitet når det kommer til å skreddersy besøket etter behov og ønsker - enten det gjelder fest, årsmøte, messe eller kickoff.

De funksjonelle møterommene på konferansehotellet har et fint innslipp av lys med vinduer som vender ut mot Stadsparken, og når det er tid for pause er det forfriskninger og bekvemme sittemøbler i loungen rett utenfor konferanselokalene. Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen og dersom frokost, forfriskninger, lunsj eller middag er ønskelig, så hjelper naturligvis hotellet til med dette!

Etter en dag full av møter og presentasjoner er det ikke en dum idé å ta med deltakerne ut på byen for en velfortjent pause og litt moro. Vil dere lokke frem nysgjerrigheten, er det et naturlig valg å besøke Tom Tits Experiment, eller hvorfor ikke dra til Torekällberget - Sødertaljs levende friluftsmuseum der dere får oppleve 200 år på en dag. Rekker ikke tiden til lengre utflukter, så er byens gågate og mange restauranter rett rundt hjørnet og du er dermed sikret en trivelig avslutning på dagen.

Fra Quality Hotel™ Park Södertälje tar det rundt 25 minuter med bil til sentrale Stockholm og cirka 50 minutter til Arlanda lufthavn. 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.566.101.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.