Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Oskarshamn Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Oskarshamn

Bestill møtet eller konferansen på sentrale Clarion Collection Hotel® Post, midt i Oskarshamn. Hotellet har flere konferanselokaler og møterom å velge mellom. Her har du byens severdigheter like rundt hjørnet, og fergeavganger til Gotland og Öland.

Konferanseavdelingen på Clarion Collection Hotel Post tilbyr flere grupperom og møterom som enkelt kan tilpasses dine ønsker. Ta en luftetur i pausen, eller slå deg ned i en av de komfortable sofaene i loungen, rett ved siden av konferanselokalene. Uansett om du er her for et kjapt møte eller en tredagerskonferanse, hjelper hotellet gjerne til med pausemat, snacks, lunsj og kaffe, så du kan holde energinivået på topp.

Clarion Collection Hotel Post passer også perfekt som utgangspunkt hvis det står teamaktiviteter på programmet. Hvorfor ikke lade batteriene i hotellets badstue, eller få i gang blodsirkulasjonen i jacuzzien før du drar ut på byen? Pass på å spasere på brosteinsgatene i Oskarshamns eldre bydel, bare et steinkast fra hotellet, og ta en nærmere titt på byens butikker og kunstatelierer. Liker du å spille golf? Null problemer. Hvis dere er sugne på å svinge golfklubben under besøket, så samarbeider Clarion Collection Hotel Post med Oskarshamns Golfklubb.

Som havneby har Oskarshamn en viktig betydning for både nasjonal og internasjonal godstrafikk. Den mekaniske industrien har også en stor påvirkning på byens næringsliv, der store bedrifter som Scania, Oskarshamns Kärnkraftverk og Liljeholmens Stearinfabriks AB ofte vekker oppmerksomhet.

Clarion Collection Hotel Post er sentralt beliggende ved Stora Torget i Oskarshamn, bare noen få minutters spasertur fra Oskarshamn stasjon og fergeleiet, der du kan ta fergen til både Byxelkrok på Öland og Visby på Gotland. Fra Kalmar - Öland Airport tar det ca. 1 time med bil.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.