Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Norrkøping Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Norrkøping

Book møtet eller konferansen på det sentralt plasserte Comfort Hotel® Norrköping. Her finns flere konferanselokaler og mindre møterom du kan velge mellom. Byens severdigheter finns rett rundt hjørnet, og det er bare fem minutter til sentralstasjonen.

I bydelen Saltängen, et steinkast fra Norrkøpings butikker og restauranter, ligger moderne Comfort Hotel Norrköping. Hotellets konferanseavdeling tilbyr flere lokaler som enkelt kan tilpasses ønsker og behov.

Under konferansen er det viktig at alt er på plass og at energien fylles på gjennom dagen. På Comfort Hotel Norrköping får du hjelp med alt fra teknikk og planlegging til kaffe, te og lunsj. Hvorfor ikke bestille en dagspakke? Varer møtet lenge, kan hotellet, på forespørsel, ordne middag til hele teamet.

Det er mange fordeler med å booke konferansen sentralt i Norrkøping. Byens attraksjoner og tilbud er like i nærheten, og skal dere reise langt er det kort vei til både sentralstasjonen og byens kollektivtrafikk. Dessuten ligger det ikke bare én, men to flyplasser i nærheten. Til Norrkøping lufthavn tar det bare ca 10 minuter med bil, men du reiser til Skavsta lufthavn på rundt 45 minuter.

Blir det tid til overs, er det mye å oppdage til fots i Norrkøping. Motala strøm (de lokale sier Strømmen) buldrer gjennom byen og skaper et heftig bybilde med mange broer for gang- og sykkeltrafikk. Ta gjerne en spasertur langs byens hovedgate Drottninggatan og ned til Torget, der 1700- og 1800-tallshusene vitner om Norrkøpings tidligere sentrum og historie. Er du kulturinteressert, har Norrkøping et stort tilbud av utstillinger, teater og show. 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.