Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Malmø Sverige

5 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i sentrale Malmø

Malmø er et perfekt valg for møtet eller konferansen – en sjarmerende liten storby i hjertet av Öresund-regionen med nærhet til så vel København som Kastrup og Malmø Airport.

Vi har både små og store konferansehoteller der vi gjerne skreddersyr besøket ditt etter ønske, uansett om du leter etter et lokale til møtet, festen, eventet eller workshopen. Velg og vrak mellom våre hoteller i Malmø-regionen. Gå ikke glipp av det prisbelønnede restaurantkonseptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og en godt besøkt Skybar med byens lekreste utsikt på Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, eller oppdag vårt store konferansehotell Quality Hotel™ View i den nye og ekspansive bydelen Hyllie, like utenfor byen. Hvis du er ute etter et mindre konferansehotell, ligger våre to populære hoteller Clarion Collection® Hotel Temperance og Comfort Hotel® Malmö midt i Malmø, et lite steinkast fra Malmø sentralstasjon.

Fra våre konferansehoteller har du også kort vei til Malmø Högskola, Hovrätten över Skåne och Blekinge, Orkla Foods, IBM, Ikano Bank og alle sentrums butikker og fornøyelser.

Noe av det beste med Malmø er at det er korte avstander til det meste, så hvis du får muligheten, anbefaler vi at du beveger deg rundt i byen. Å ta seg fram med sykkel er både idyllisk og enkelt her nede i Sveriges flateste landskap. På flere av våre hoteller kan dere låne sykler, og begi dere ut på sightseeing, eller hvorfor ikke ta en nærmere titt på Turning Torso nede i arkitektperlen Västra Hamnen og kjenne havluften mens dere kikker ut over Öresund?

Hvis du vil se mer enn Malmø ligger studentbyen Lund bare ti minutter unna med tog, og på 35 minutter er du i København. Hvis du skal reise med fly tar det 20 minutter med bil til Kastrup flyplass, og like raskt kommer du til Malmø Airport.

Les mindre
5 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.566.101.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.