Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Luleå Sverige

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Luleå

Hvis du skal ha møte, konferanse eller arrangement i Luleå har vi flere konferansehoteller å velge mellom. På våre hoteller kan vi fikse det meste, enten du trenger det perfekte lokalet, noe godt å spise og drikke eller bare en behagelig seng.

Våre konferansehoteller Clarion Hotel® Sense og Quality Hotel™ Luleå passer perfekt for å samle teamet til møtet, kick-offet eller en lengre konferanse. Her får du hjelp med alt fra teknikk og planlegging, til kaffe og snacks, finere middager og samlinger. Og leter du etter lokaler til bryllupet, fødselsdagen eller en utstilling, så fikser vi det også.

Det går raskt å ta seg fram til hotellene, enten du kommer med tog eller fly. Luleå sentralstasjon ligger bare ca. 500 meter unna og til Luleå Airport tar det rundt 10 minutter med bil.

I Luleå finner du et spennende og voksende næringsliv. Med The Node Pole bekreftes byens perfekte forutsetninger for å være et datasenter – her ligger nemlig Facebooks to enorme datasentre. Luleås tekniske universitet er et sterkt bidrag til utviklingen, med mange spennende fagkombinasjoner og forskning i verdensklasse.

Våre konferansehoteller Clarion Hotel Sense og Quality Hotel Luleå ligger bare et steinkast fra Norra hamn, og gir deg et perfekt utgangspunkt for å utforske Luleås fornøyelser og opplevelser. I gangavstand finner du Stadsparken, Norrbottensteatern, Luleå citys shoppinggater og restauranter. For den historieinteresserte ligger dessuten den UNESCO-listede verdensarvsbyen Gammelstads Kyrkstad i nærheten. Luleå er selvsagt også kjent for sin vakre, naturnære beliggenhet med havet og skjærgården som nabo, noe som åpner opp for en hel del friluftsliv og eventyr i naturen.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.