Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Hudiksvall Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Hudiksvall

Er du i ferd med å booke møte- og konferanselokaler i Hudiksvall? På konferansehotellet Quality Hotel™ Statt, med aner fra 1878, er det konferansemuligheter som passer alt fra små møter til store kickoff.

Dersom du søker konferanselokaler, møterom, messelokaler eller en perfekt plass for arrangementet ditt i Hudiksvall, har du kommet til rett sted. Vi hjelper selvsagt med alle behov du måtte ha, enten du skal arrangere et kurs, en elegant festkveld med tre-retters middag eller om du trenger hjelp til å skreddersy aktiviteter til teambuilding. Etter dagens arbeid, brainstorming og teamwork kan du og konferansedeltakerne slappe av i hotellets relax-avdeling som har både basseng og badstu. Dere kan også spise lunsj eller avslutte møtet med middag på restauranten O'Learys. Den tilhører hotellet og serverer ulike typer hamburgere, fish'n chips, kjøtt og gode salater i et tradisjonelt amerikansk sportsbarmiljø.

Konferansehotellet ligger sentralt i Hudiksvall med gangavstand til shopping og fornøyelser. Med 10 minutter å gå fra sentralstasjonen i Hudiksvall og cirka én time i bil til Sundsvalls lufthavn, Midlanda, er det lett for konferansegjester og kursdeltagere å komme seg frem fra hele landet.

Uttrykket "Glada Hudik" oppstod på slutten på 1800-tallet, den gang rike sagbrukseiere levde livets glade dager i Hudiksvall og drakk punsj på det nybygde byhotellet. Mange av hotellets lokaler preges av denne tiden og plasseringen er utmerket for å oppdage Hälsinglands kultur og natur. Ta med deltakerne på grotteturer, til en vandring i Ekoparken eller for å padle i kajakk i skjærgården. Eller hvorfor ikke besøke de gamle Hälsingegårdene?

Velkommen til Glada Hudik!

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.