Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Helsingborg Sverige

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Helsingborg

Vil du booke møte- eller konferanselokaler i Helsingborg? Med flere konferansehoteller i de sentrale delene av byen finner du møterom for mange ulike behov, enten du skal arrangere et kick-off eller trenger et festlokale.

Med møtet eller konferansen på Clarion Grand Hotel® Helsingborg befinner du deg så sentralt det går an å komme, med Stortorget rett utenfor hotelldørene og middelaldertårnet Kärnan et steinkast unna. Her har du mulighet til å bestille alt fra mindre møterom og forsamlingslokaler, til å arrangere større messer og bankettmiddager.

På Comfort Hotel® Nouveau står det enkle møtekonseptet i fokus. Her finnes flere fleksible konferanselokaler og møterom som passer for så vel kick-offet som styremøtet. Dere kan også bestille hotellets sjarmerende takterrasse. Hvorfor ikke planlegge en teamfrokost, after work eller et spesielt arrangement under bar himmel?

Både Clarion Grand Hotel Helsingborg og Comfort Hotel Nouveau ligger sentralt i Helsingborg, med gangavstand til både folkeliv og populære turistmål. Etter bare 5 minutters gange kommer du til Helsingborg C, også kalt Knutpunkten, og fergen til Danmark. Fra Ängelholm-Helsingborg Airport tar det ca. 30 minutter med bil til våre hoteller.

Med sin vakre beliggenhet ved havet har Helsingborg en lang og spaservennlig kyststripe. Her finner du mange trivelige kaféer, restauranter og barer å velge mellom. For den badesugne finnes det også flere sjøbadehus. I byen finner du et rikt kulturliv med mange spennende muséer, som Dunkers kulturhus og Grafiska muséet. Eller hvorfor ikke se nærmere på populære Sofiero Slott og slottsparkens fantastiske hageanlegg?

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.