Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Haninge Sverige

13 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Haninge

Leter du etter møte- eller konferanselokale i Haninge? Vi tilbyr et perfekt møtested, som også er tilgjengelighetstilpasset. Med gode kommunikasjonssystemer; 20 minutter fra Stockholm Central og 10 minutter fra Stockholmsmässan, er du nært det meste.

Ett minutt fra lokaltogstasjonen Handen finner du det perfekte møtestedet sør for Stockholm. Quality Hotel™ Winn har mange konferanse- og møtelokaler i ulike størrelser som passer alle slags møter, kurs, seminarer, fester og samlinger. I tillegg til at hotellet er helt nyrenovert, skal det være enkelt å treffes her, og derfor kan hotellet også skryte av å være et av Sveriges mest universelt utformede hoteller. Hotellet tilbyr både fullt handikaptilpassede hotellrom, og rom der terskler og dusjvegger er fjernet for bedre framkommelighet. Dessuten finner du flere rom tilpasset personer med syns- og hørselshemninger. Uansett om du er her på et kjapt møte eller en tredagerskonferanse, så hjelper hotellet gjerne til med alt fra kaffe, snacks og lunsj, til en skikkelig festkveld med treretters middag, planlegging av event eller å skreddersy teamaktiviteter.

På hotellet finner du det populære restaurantkonseptet Brasserie X, der det franske kjøkkenet møter skandinaviske smaker, og Bar X, der dere kan avslutte dagen med en after work eller ta en drink før maten.

Quality Hotel Winn passer også utmerket som utgangspunkt hvis teambuilding står på agendaen. Med hotellets gode beliggenhet ligger alt til rette for å arrangere gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Rudans friluftsområde ligger i gangavstand, og lokker med jogge-, mountainbike- og skiløyper, badestrand, frisbeegolf, muligheter til å fiske og spille beachvolleyball eller grille. Nærheten til Stockholms skjærgård gjør det enkelt å utforske vakre Utö og Dalarö, for eksempel på en vraksafari eller ved å prøve seiling.

Fra konferansehotellet er det gangavstand til Haninge Centrum shoppingsenter, og både Kungliga Tekniska Högskolan og Södertörn har filialer i Handen.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.