Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Gällivare Sverige

0 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Gällivare

Er du på jakt etter konferanse- og møtelokaler midt i Gällivare? Vi tilbyr flere lokaler i ulike størrelser på konferansehotellet Quality Hotel™ Lapland, med den norrländske naturen tett på livet bare et steinkast fra Gällivares togstasjon.

Quality Hotel Lapland er et utmerket konferansehotell, enten du trenger lokaler til det lille møtet eller skal gå all in med konferanse, kick-off og teambuilding. Her har du også muligheten til å arrangere større middager og banketter i hotellets eventlokaler.

På Quality Hotel Lapland finner du ikke bare moderne og fleksible møterom, men også et tilbud som fungerer godt når det er tid for teamaktiviteter. Hva med å utfordre kollegene i hotellets egen bowlinghall, eller slappe av i relaxavdelingens badstue? Best av alt er kanskje likevel toppetasjen med takbasseng, oppvarmet jacuzzi og Skybar med vakker utsikt over fjellheimen og alpinsenteret Dundret.

Hvis du har nok tid til å oppdage Gällivares severdigheter, finnes det et stort utvalg av aktiviteter. Naturen er byens fremste attraksjon, med flere nasjonalparker og vandrestier i området. Kajakk, snøskuter, hundespann, til fots eller med helikopter – velg din egen måte for å komme tettere på den lappländske naturen. Er du her riktig tid på året, så kanskje du til og med får oppleve de verdenskjente naturfenomenene midnattssol og nordlys. Du befinner deg jo tross alt nord for polarsirkelen.

Våre konferanselokaler og hoteller ligger bare 20 meter fra Gällivare stasjon og reisesentrum. Åtte kilometer unna finner du nærmeste flyplass, Gällivare Lapland Airport. Kiruna Airport kan også være et alternativ, men ligger litt lenger vekk fra Gällivare med sine 11,7 mil i avstand.

Les mindre
0 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.