Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Boden Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Boden

Skal du booke møtelokale i Boden? Vi har konferansemuligheter midt i byen. På sentralt beliggende Quality Hotel™ Bodensia kan vi fikse det meste, enten du trenger det perfekte lokalet, noe godt å spise og drikke eller bare en deilig seng.

Konferanse, kurs, seminar eller kick-off – det er mange grunner til å møtes utenfor arbeidsplassen. På konferansehotellet Quality Hotel Bodensia finner du flere moderne konferanselokaler og møterom som enkelt kan tilpasses dine behov og ønsker. Pass gjerne på å bestille overnatting for å tilbringe mer tid sammen og bli bedre kjent med kollegene dine. Da rekker du også å nyte hotellets relaxavdeling med panoramautsikt over den historiske garnisonsbyen Boden.

Hotellet har også lokaler som passer utmerket til eventer, som utdrikningslag, bursdagsmiddager og fester. Relaxavdelingen kan selvsagt bestilles og stilles til disposisjon.

Quality Hotel Bodensia ligger midt i sentrum og henger sammen med Bodens største kjøpesenter, Enter Galleria. Fra lokalene på konferansehotellet har du Bodens tilbud rett rundt hjørnet og er tett på lokale kommunikasjonsmidler. Kommer du med tog, er Bodens sentralstasjon bare 1 kilometer fra hotellet, mens Luleå Airport ligger 4,2 mil unna. Fra flyplassen i Luleå er det enklest å komme seg til Boden med taxi eller buss. 

Etter en dag full av møter og brainstorming er det alltid populært å utforske byen og finne på noe morsomt med teamet. Uansett årstid tilbyr Boden et stort utvalg av aktiviteter som passer bra for arbeidskolleger. Test fiskelykken i Luleälven, sving klubben på golfbanen eller ta del i byens militære historie og bestill en guidet tur på Rödbergsfortet, en del av Bodens gamle festning.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.