Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Arvidsjaur Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Arvidsjaur

Ønsker du å booke møtelokaler i Arvidsjaur? Vårt konferansehotell tilbyr lokaler for mange ulike behov midt i hjertet av Arvidsjaur. Det er bare 10 minutters biltur til Arvidsjaurs flyplass, med daglige avganger til Stockholm og resten av landet.

I noen av Arvidsjaurs mest velkjente og eldste trebygninger finner du det perfekte møtestedet midt i byen. Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur tilbyr mange konferanselokaler og møterom på et sted utenom det vanlige, til event, workshop, kurs eller fest i nordlige Norrland. Etter dagens møte, brainstorming og teamwork kan du slappe av i hotellets relaxavdeling med badstue, eller hvorfor ikke utfordre kollegene i bordtennis eller Playstation i hotellets game-room? Hotellet hjelper selvsagt til med å imøtekomme dine behov og ønsker, uansett om det handler om en enklere kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Iblant er det bra å skifte miljø, inspireres og utvikles utenfor arbeidsplassen, og Arvidsjaur er et perfekt utgangspunkt dersom teambuilding står på timeplanen. Her finner du alle forutsetninger for å arrangere gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Ta med deltagerne på skutertur, elvepadling, hundespannkjøring, natursafari, fiske eller vandring langs veier og stier i de vakre naturreservatene.

I vinterhalvåret er Arvidsjaur stedet der Europas bilindustri testkjører franske, italienske og tyske biler i vinterlige omgivelser. Det er også her Storstockholms lokaltrafikk prøvekjører tunnelbanevogner i vinterklima. Hvis du liker å kjøre fort med bil på isete underlag, så er det altså hit du skal dra!

Konferansehotellets beliggenhet byr på en ekte naturopplevelse, og er perfekt som utgangspunkt hvis du vil utforske Arvidsjaurs omgivelser. Besøk den unike butikken Affär`n Abborrträsk hvis du vil holde styr på hva som skjer i området, eller ta en tur bakover i historien og besøk de samiske kåtene i Lappstaden. I tillegg til nærheten til Arvidsjaurs flyplass, ligger både Luleå Airport og Skellefteå Airport bare 1,5 timers biltur unna. Velkommen til Arvidsjaur!

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.