Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Konferanser i Sverige

80 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

80 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Book konferanse, møte eller event på våre hotell i Sverige

Er du i Sverige og trenger møterom eller konferanselokaler? Nordic Choice Hotels har plass uansett anledning! Skal du arrangere fest, konferanse med spa eller en klassisk konferansepakke, har vi det du trenger. Book møtet og hotellrom enkelt hos oss!

Nordic Choice Hotels har hotell med møte- og konferanserom i mange byer i hele Sverige. Velg og vrak mellom store konferansehotell i byer som Stockholm, Gøteborg og Malmø, eller book ditt kick-off på et hyggelig småbys-hotell på landet eller ved kysten.

Vi tilbyr fleksible lokaler der du enkelt kan booke et møterom for ett par timer eller en tredagers konferanse med overnatting. Her er det også muligheter for å booke julebord, produktlanseringer og andre eventer. Om du behøver teknisk utstyr har våre hoteller alt fra mikrofoner og høytalere til video og telefon. Våre profesjonelle ansatte hjelper gjerne til med å skreddersy konferansen eller arrangementet etter dine behov.

Om det er lagt planer for noe mer enn bare jobb under besøket, kan hotellet gi gode tips på aktiviteter for teambuilding, restauranttips og andre severdigheter i nærområdet. Perfekt etter en lang dag med notatblokker og powerpoints! Mange av våre hotell har ekstraordinære beliggenheter som løfter konferansen til neste nivå, uansett om dere vil kjenne pulsen midt i byen eller komme nærmere naturen. En del av våre konferansehotell byr også på spa, basseng og badstue om du vil slappe av etter møtet.

Les mindre
80 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.