Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Sarpsborg Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter, konferanser og teamaktiviteter i Sarpsborg

Ønsker du å booke møtelokaler eller konferanser i Sarpsborg? Quality Hotel™ Sarpsborg er konferansehotellet med ekstra stort tilbud av aktiviteter og opplevelser for hele teamet, 50 minutters biltur fra Oslo og 15 minutter fra Moss lufthavn i Rygge.

Som et av Norges største familie- og konferansehotell har Quality Hotel Sarpsborg et stort utvalg av møterom og konferanselokaler, med mulighet til å skreddersy besøket etter ønsker og behov. Et lite møte, styremøter, en stor kongress eller et mer uformelt kickoff og eller teambuilding? Vi fikser alt - hotellet kan både business og pleasure!

Når det er tid for teamaktiviteter kan Superland, et aktivitetssenter for både store og små, tilby alt mulig og litt til. Utfordre kollegene dine i minigolf, test de ulike klatremulighetene eller del dere inn i lag og spill mot hverandre i fotball, innebandy eller basket i Ballbingen. Er ikke dette nok, så kan dere også velge å besøke Badeland som er på 2000 kvadratmeter!

Quality Hotel Sarpsborgs brede tilbud passer også perfekt for private arrangement og fester. Her kan du ha barnebursdagen, konfirmasjonen, familiemiddagen eller utdrikningslaget. Er det bryllup på gang, så har vi en fantastisk bryllupssuite og mange flotte hotellrom for bryllupsgjestene.

Som den eneste norske byen med både skjærgård og skianlegg bare 10 minutter fra byen er Sarpsborg en perfekt destinasjon dersom dere ønsker å forlate hotellet. Her finnes også Kulåsparken, en av Norges største byparker og den imponerende Sarpsfossen, Europas største foss. 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.