Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Mo I Rana Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og arrangement i Mo i Rana

Skal du ha møte, konferanse eller kanskje et privat arrangement i Mo i Rana? På Clarion Collection® Hotel Helma finnes det mange muligheter. Med sentral beliggenhet er det enkelt å komme seg til og fra hotellet.

For deg som er på jakt etter lokaler som passer til alt fra de kjappe salgsmøtene eller intervjurundene til de store konferansene kan Clarion Collection Hotel Helma hjelpe deg. Her finnes det lokaler i alle størrelser. I tillegg til lokalene kan hotellet også hjelpe deg med nødvendig teknisk utstyr, mat og drikke, samt overnatting om du skulle ha behov for det.

Hotellet ligger i sentrum av Mo i Rana og det tar kun 6 minutter å gå til togstasjonen. Til Mo i Rana lufthavn, Røssvoll tar det deg kun 25 minutter med bil eller taxi.

Fra hotellet er det ikke langt til Mo i Rana sin gågate. Her finner du alt fra shoppingsentre til hyggelige restauranter. På grunn av overskuddsvarmen fra Mo i Rana sin industri er gågaten alltid oppvarmet, året rundt.

For deg som er interessert i litt mer fart og spenning ligger Nordens største motorsportanlegg, Arctic Circle Raceway en liten biltur utenfor byen. Her kan du for eksempel kjøre gokart eller arrangere en dag med fartsfylte opplevelser.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.