Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Lillehammer Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Lillehammer

Vil du booke møte- og konferanselokaler i Lillehammer? På Clarion Collection Hotel® Hammer er det mange muligheter, enten du trenger lokale til et mindre møte, kickoff, styremøte, event eller utstilling.

Med konferansen på Clarion Collection Hotel Hammer har dere byens beste beliggenhet, midt i Lillehammer på historiske Storgata, omgitt av byens karakteristiske lave trehus og sjarmerende omgivelser. Her hjelper vårt hotell med stort og smått, fra små møter til store konferanser med losji for hele teamet. Med flere ulike møtelokaler har vi fleksibiliteten til å skreddersy konferansen etter behov og ønsker, enten dere skal ha en produktlansering eller en messe.

Frokost, kaffe- og tepauser, forfriskninger, lunsj eller middag? Eller kanskje det hele? Det fikser vi, for på Clarion Collection Hotel Hammer får dere hjelp til å fylle på med ny energi til hjernen mellom møtene. Vil dere slappe litt ekstra av etter en lang dag med mange diskusjoner og presentasjoner, må dere ikke gå glipp av relax-avdelingen vår og dens varmende badstu.

Lillehammer ligger vakkert og naturnært til lengst oppe ved Mjøsa, Norges største innsjø. Er det teamaktiviteter som står på agendaen, så må vi jo bare anbefale alle skianleggene og langrennsløypene som byen tilbyr gjestene sine. Lillehammer arrangerte jo Vinter-OL i 1994, så det er et imponerende utvalg av skianlegg og sportstilbud i kort avstand. Rekker ikke tiden til lange utflukter, så er byens største attraksjoner som Lillehammer Kunstmuseum og Lillehammer Olympic Park i gangavstand fra hotellet.

Lillehammer stasjon ligger 650 meter fra hotellet, og fra Lillehammer til Oslo Airport Gardermoen tar det ca 2 timer med tog.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.