Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Kristiansand Norge

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter i Kristiansand

Ska du ha møte, konferanse, eller privat arrangement i Kristiansand? På våre to hotell i sentrum har du flere muligheter. Hva med å samle bedriften til kick off, eller skal du kanskje ha salgsmøte eller en dag med intervjuer? Valget er ditt!

Uansett hva du trenger hjelper vi deg med alt fra de små detaljene som kaffe, te og pausemat, til teknisk utstyr, middag og overnatting. Vi planlegger sammen med deg slik at alt ligger til rette for en vellykket konferanse eller arrangement i Kristiansand.

Begge våre hotell ligger midt i sentrum av Kristiansand, kun en liten gåtur fra togstasjonen. Fra Kjevik flyplass tar det kun 20 minutter med bil eller taxi. Clarion Hotel® Ernst har plass til alt fra de store arrangementene ned til de små møtene med flere fleksible løsninger. Comfort Hotel® Kristiansand passer best til mindre møter.

For deg som vil oppleve noe utenfor konferanselokalene har Kristiansand mye å tilby. I sentrum ligger teater- og konserthuset Kilden for kulturelle opplevelser, eller gågaten Markens om du er interessert i shopping. På sommerstid må du ikke gå glipp av Fiskebrygga ved Gravane-kanalen. Bedre sted for ferske reker, deilig sjømat og hyggelige restauranter på varme sommerdager skal du lete lenge etter i sørlandsbyen Kristiansand.

Skulle du føle for å slippe barnet i deg løs kan vi anbefale en tur til en av Norges mest besøkte attraksjoner - Kristiansand Dyrepark. Her kan dere i tillegg til å se på eksotiske dyr ta en tur ned tømmerrenna, eller spille på de ulike basarene.

 

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.