Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Holmsbu Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte, konferanse og event i Holmsbu

Ønsker du å holde konferanse, event eller privat arrangement i vakre omgivelser ved fjorden? Hos Holmsbu Hotel & Spa får du mer enn lokaler som passer enhver anledning. Her kan du nyte herlige timer i spaet og nydelig skjærgård like utenfor døren.

Om du er på jakt etter et spesielt og vakkert sted å holde konferansen eller det private arrangementet har du kommet rett. Holmsbu Hotel & Spa ligger mellom Holmsbu og Rødtangen i Hurum kommune, bare en times kjøretur fra Oslo. Hotellet er plassert helt nede i vannkanten, med egen sandstrand, brygge og marina.

 

Hotellets møte- og konferanselokaler egner seg for alle anledninger, fra små lunsjmøter til store kurs og konferanser, sommerfester og bryllupsfeiringer.

For kurs og konferanser har Holmsbu Hotel & Spa en egen konferansepakke om dette er ønskelig. Denne inneholder overnatting med frokost, lunsj og middag, konferanserom og egen kursvert, energipause med sunne alternativ, og ikke minst  inngang til Holmsbu Spa og treningsrom, inkludert badekåpe og tøfler for alle deltakere.

Spa-avdelingen består av blant annet innendørs- og utendørs basseng, kaldkulp, dampbad, massasjedusjer og badstuer med havutsikt.

Om du skal feire spesielle anledninger vil den ærverdige villaen Villa Holtnes passe særlig godt. Her finnes tre lokaler i ulike størrelser og med ulik stil, i tillegg til et intimt barlokale i kjelleren.

På hotellet er aktiviteter, teambuilding og opplevelser i fokus. Her tilbys for eksempel kokkekurs med egen kokk, eller hva med lagkonkurranser som Holmsbu Challenge, 5-kamp eller Tronstad Gaard Triathlon? Sjøen og stranden er selvsagt også fine arenaer for gruppeaktiviteter. Her kan dere dra på RIB-tur og seilbåt eller ha pappbåtregatta. Vinter som sommer - på Holmsbu Hotel & Spa venter utfordringer og opplevelser for alle.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.