Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Haugesund Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og arrangement i Haugesund

Har du behov for konferanselokaler eller skal du arrangere et privat arrangement i Haugesund? I Nordic Choice Hotels har vi et hotell med lokaler for deg. Du kan få hjelp til alt fra salgsmøter og workshops til julebord og overnatting.

Clarion Collection® Hotel Amanda ligger sentralt i Haugesund, på byens indre kai. Hotellet har flott utsikt til det vakre Smedasundet. For deg som ønsker å arrangere større konferanser, kick off eller kanskje en filmvisning passer hotellet godt. Hele hotellet har tatt inspirasjon fra verdens filmhistorie og lokalene er navngitt etter ulike filmer og filmkarakterer. 

Utenfor hotelldørene har Haugesund mye å tilby. Rett rundt hjørnet for hotellene ligger Norges lengste sammenhengende gågate, Haraldsgata, og for den shoppinginteresserte finnes det flere muligheter i denne gaten. For deg som ønsker litt mer fart og spenning kan en tur ut på sjøen med en RIB-båt absolutt anbefales. Om du er interessert i en naturopplevelse ligger Langfoss kun en liten biltur unna Haugesund. Fossen har blitt beskrevet som en av verdens ti vakreste fossefall.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.