Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Fredrikstad Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Fredrikstad

Om du skal ha møte, konferanse eller event i Fredrikstad er Quality Hotel™ Fredrikstad et godt alternativ. Her finnes konferansemuligheter for både små møter og store konferanser og event.

Den historiske havnebyen Fredrikstad er Nord-Europas best bevarte festningsby. Her, like ved elven Glomma og ti minutter å gå fra Høgskolen i Fredrikstad, ligger vårt hotell. Hotellet har moderne og fleksible møterom og store saler som passer godt til større arrangement, både for privatpersoner og bedrifter.

Bar og restaurant finnes også på hotellet, og ved møter og konferanser tilbys både snacks gjennom dagen og middag med ferdige konferansemenyer.

Fredrikstad by er særlig livlig på sommeren, hvor havnen med dens restauranter og uteserveringer fylles opp av både lokale og tilreisende. Året rundt er ikke minst Gamlebyen i Fredrikstad populær, med brosteinsgater og torg fylt av butikker, gallerier og hyggelige kaféer. Om du har tid til overs og har lyst å se deg om finner du også Østfold kunstnersenter og Litteraturhuset i sentrum av byen.

Byens plassering legger også til rette for herlige opplevelser på og ved sjøen, med de vakre Hvalerøyene like utenfor. Hvorfor ikke ta med reisefølget eller kollegene på båttur i skjærgården? Fra Oslo Lufthavn går det både buss og tog, og fra Oslo Sentralstasjon tar det i overkant av en time med toget til Fredrikstad.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.