Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Florø Norge

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Florø

Skal du ha møte, konferanse eller privat arrangement i Florø? Midt i sentrum av den vesle kystbyen i havgapet ligger våre to hotell, med lokaler som passer for både små og store grupper.

Quality Hotel™ Florø ligger på bryggekanten, med byens handlegate like rundt hjørnet og med ekspressbåtkaia 200 meter unna. Hotellets konferanseavdeling har tre møterom i ulike størrelser. Her tilrettelegges det for alt fra små møter og konferanser til julebord, konserter og bryllup for store grupper. Alle konferansedeltakere har tilgang på kaffe, te og frukt - og ikke minst popcorn og softis - hele dagen. Hotellet har både restaurant og lobbybar. På restaurant Bryggekanten kan dere nyte god mat med utsikt mot båthavna og havet. Ønsker du et spesielt o mer lukket lokale for en mindre gruppe? Bestill “Kongebordet” i Naustet som har direkte tilknytning til restauranten. Kongebordet passer også perfekt for mindre møter.

Bare fem minutters gange fra Quality Hotel Florø ligger Comfort Hotel® Florø, med busstasjonen 100 meter unna. Hotellet har flere møterom og konferanselokaler i ulike størrelser. Her kan det holdes alt fra møter og seminarer til bursdager og middager. Til konferansen tilbyr hotellet dagpakker med frukt, kaffe og lunsj, og i helgene holder hotellets restaurant og bar åpent til sent på kveld.

Om dere vil gjøre noe sammen utenfor hotellenes vegger kan Kystmuseet anbefales, hvor robåter kan leies på sommeren for utflukter på sjøen. For en real naturopplevelse ytterst i havgapet er ikke minst Kvanhovden Fyr verdt de 30 minuttene det tar å kjøre ut med båt. Er det ølinteresserte i reisefølget? Florø er nemlig hjemstedet til det kjente mikrobryggeriet Kinn Bryggeri. Ved forhåndsbestilling tar bryggeriet i mot grupper for omvisning og smaking, og siste fredag i måneden er det åpen pub i bryggeriet.

Daglig går det flere flyavganger fra Oslo og Bergen til Florø. Fra Florø lufthamn tar det bare fem minutter med bil til Florø sentrum. Om du har lite bagasje og vil puste inn den friske vestlandsluften kan du også gå til sentrum på ca. 20 minutt.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.