Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Arendal Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte, konferanse eller event i Arendal

Skal du booke møterom, konferanse- eller festlokale i Arendal? Med konferansen på Clarion Hotel® Tyholmen har dere byens beste beliggenhet med havutsikt. Hotellet ligger midt i sentrale Arendal rett ved kaia.

Konferanse, kurs, seminar eller kickoff – det er mange grunner til å møtes utenfor arbeidsplassen. På konferansehotellet Clarion Hotel Tyholmen er det flere konferanselokaler og møterom som enkelt tilpasses ønsker og behov. Hotellet hjelper gjerne til med alt fra teknikk til planlegging til kaffe- og tepauser, forfriskninger, fine middager eller noe mer uformelt. Dersom dere blir natten over, er det ekstra hyggelig å nyte frokosten på terrassen rett ved bryggekanten.

Hotellets største bankettsal er også veldig populær til spesielle arrangement og private fester som bryllup, bursdagsmiddager eller kickoff. Her får dere dessuten en egen utgang til terrassen på bryggen.

Enter dere ankommer med bil eller reiser kollektivt, er det enkelt å holde konferansen på Clarion Hotel Tyholmen. Hotellet har parkering på kjellerplan og det er bare 250 meter til byens bussterminal. Nærmeste flyplass er Kristiansand Lufthavn Kjevik, cirka 6,5 mil unna.

Hvis det er tid på programmet til å utforske Arendal, er det mange aktiviteter og utflukter å velge mellom i skjærgården, som dypvannsfiske eller båtturer til de nærliggende øyene. Foretrekker en å være på land, kan vi anbefale en spasertur langs havna og et besøk på en av de mange sjarmerende restaurantene som ligger der. 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.