Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Konferanser og møter i Norge

77 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

77 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Book konferanse, møte eller event på våre hotell i Norge

Er du i Norge og trenger lokaler til møte eller konferanse? Hos Nordic Choice Hotels kan du booke alt fra møterom og klassiske konferansepakker til festlokaler, kickoff eller event. Du kan selvsagt også booke hotellrom sammen med konferansen.

Norge er en perfekt destinasjon for når det er på tide å samle kollegene. I tillegg til den den sjarmerende miksen av små, pittoreske kystbyer og velbesøkte storbyer er det vanskelig å gå glipp av den vakre og kontrastrike naturen som alltid er rundt hjørnet. Nordic Choice Hotels tilbyr et stort utvalg av ulike konferansehotell i hele Norge, med alt fra naturnære spahotell til møterom med perfekt beliggenhet midt i storbyer som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 

Her finnes lokaler for alle slags møter, uansett om du er på jakt etter å booke et mindre møterom til workshops eller om du behøver større konferanselokaler med bankettmiddag. Våre profesjonelle ansatte på hotellene har god erfaring med å arrangere bedriftsarrangementer og private fester, så ikke nøl med å ta kontakt. Selvsalgt har vi teknisk utstyr som video, høytalere, telefon og mikrofon på plass.

Om det ikke bare er presentasjoner er på agendaen, kan det være en idé å arrangere noen aktiviteter og teambuilding for deg og dine kolleger. Om dere arrangerer konferansen på ett av våre spahotell er det selvfølgelig gitt med litt avslapning i bassenget og badstuen før det er på tide å fortsette kvelden. Pass på å spørre de ansatte på hotellet hvilke gode restauranter og andre severdigheter som finnes i nærområdet, slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre og byen.

Les mindre
77 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.412.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.