Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Vanda Airport Finland

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter ved Helsingfors-Vanda lufthavn

Leter du etter moderne konferanselokaler i nærheten av Helsingfors flyplass i Vanda, Finland? På nybygde Clarion Hotel® Helsinki Airport finner du lokaler for alt fra det lille møtet, til den store konferansen eller firmafesten.

På Clarion Hotel Helsinki Airport kan du få hjelp med alt du trenger til seminaret, kurset eller konferansen. For- og ettermiddagskaffe, konferanselunsj og after-work fikser personalet lett, helt etter dine ønsker. Møterommene kan tilpasses både i størrelse og møblering, og hvis dere trenger noe ekstra, er personalet alltid til stede for å hjelpe til.

Etter en lang konferansedag kan vi anbefale å slappe av med en felles middag. På hotellet finner du restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, et restaurantkonsept med smaker fra Manhattan og Norden. Dersom du blir over natten, finnes et treningsrom og (selvsagt) finsk badstue inne på hotellet. En halvtimes togreise tar deg til Helsingfors sentrum og alt den finske hovedstaden kan tilby av restauranter, museer og natteliv.

Konferansehotellet ligger like ved Aviapolis jernbanestasjon i det nye forretningsområdet Aviapolis, to kilometer fra flyplassen. Med lokaltog P mot Helsingfors, er det bare én stasjon til Aviapolis stasjon. Reisen tar kun to minutter, og fra sentrum av byen tar reisen til konferansehotellet 30 minutter. Aviapolis er en raskt voksende bydel, men allerede i dag finner du Finlands største kjøpesenter, et spa og Finlands flymuseum her.   

Helsingfors-Vanda lufthavn er Finlands største flyplass med daglige fly til alle store internasjonale destinasjoner. Uansett om dine medarbeidere kommer fra Tokyo eller Berlin er det lett å møtes på Clarion Hotel Helsinki Airport!

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.