Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel®

71 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

71 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

SMALL TALK, BIG BUSINESS

Small talk kan føre til big business. På Clarion Hotel er alle møter individuelle og unike. Et møte mellom to personer er like viktig som et for 3000 personer. Vi tilbyr en inspirerende arena for alle typer møter, uansett anledning.

Ved å legge til 'det lille ektra' holder vi deltakerenes konsentrasjon på topp og øker deres kreativitet. Her kan du gjøre alt dere ikke gjør på kontoret. Sammen med ditt team.

SOMETHING EXTRA

Ved å legge til det lille "ekstra" fokuset på personlig service sørger vi for å gjøre ditt møte ekstra spesielt. Noe som skaper menger av energi og gir positive vibber til alle nye utfordringer.

EASY ACCESS

Midt i bykjernen eller ved flyplasser. Tett på alt.

OUR MEETING ROOMS

Fra lite til enormt, store ballsaler eller mindre breakoutrom. Bilutstilling, catwalk eller presentasjon av en ny sammenslåing. Vi kan tilpasse våre fasiliteter etter alt dere skulle ønske.

WHAT ABOUT FOOD?

Vi har en stor lidenskap for bærekraftig mat med lokal og global inspirasjon. All fisk er MSC/ASC sertifisert og alt er uten palme olje. Velg mellom Basic, Some Extra eller Let's go Crazy pakker.

ACTIVITY MENUES

Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, den beste måten å avslutte en lang dag. Alt fra Zumba, kokkekurs eller skattejakt. Inne eller ute, avhengig av sesong og deres preferanser.

CLARION LOVES FEEDBACK

Aller viktigst, vi booker alltid et oppfølgingsmøte med deg. Disse møtene hjelper oss å bli bedre. Supert for oss, og bedre for deg.

THE STORY

Det er her alt kan skje. Det forutsigbare møter det uforutsigbare. Dere ler, gråter, tar fantastiske beslutninger og noen ganger ikke fult så gode. Dere spiser, drikker, sosialiserer, relaterer og danser. Her kan dere gjøre alt dere ikke gjør på kontoret. Viktigst av alt, dere kommer dere ut av kontoret og kan skape noe, sammen!

SMALL TALK, BIG BUSINESS – uansett størrelse eller grunn, vi får det til å skje!

Les mindre
71 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.