Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Trivsel og helse

Fornøyde medarbeidere gir fornøyde ansatte- så enkelt er det.

sykefravær 

 

Lavt sykefravær

Hotell- og restaurantnæringen har tradisjonelt hatt et høyt sykefravær. Det siste året har utviklingen vært positiv. Den andre gode nyheten er at Nordic Choice-ansatte er mindre syke enn andre. Sykefraværet hos oss ligger godt under gjennomsnittet for hotellbransjen og for øvrige bransjer. I 2011 lå det på 3,95% totalt. Sykefraværet for alle  bransjer i Norge var på 5,2%, og gjennomsnittet i hotellbransjen var på 6,8%.

Vi ønsker våre ansatte en god helse

HK stafett

Vi har som mål at alle våre ansatte skal ha god helse. For å oppnå dette jobber vi nå målrettet med å tilby våre ansatte sunn personalmat, ergonomisk tilrettelegging, og vi oppmuntrer til fysisk aktivitet samt røykeslutt.

For oss i Nordic Choice er det aldri for sent å komme i gang med å trene. I Holmenkollstafetten 2012 (se bilde) stilte 14 lag fra oss. I tillegg var vi ledsagere for to lag med svaksynte. Til neste års løpefest har vi mål om å få med enda flere.

Respons er viktig

Årlig gjennomfører vi en medarbeiderundersøkelse blant våre ansatte. Vi ønsker å få kartlagt  arbeidssituasjonen og trivselen ute på hotellene. Sammen med sykefraværet er den et viktig mål på hvor godt medarbeiderne våre har det på jobben. Dette gir de ansatte en mulighet til å melde fra – og ledelsen en pekepinn på hvordan arbeidssituasjonen er for de ansatte. Vi tror at de ansatte gjør en bedre jobb når de har det bra på jobb.

Best place to work

At våre medarbeidere liker jobben sin, legger også andre merke til: I fem år på rad har Grand Travel Awards gitt oss prisen «Best Place to Work».

 

2.210.164.555 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK