Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Mangfold og integrering

Hotellbransjen er en mangfoldig bransje. Flertallet av de ansatte – og lederne – er kvinner. Hver fjerde medarbeider har bakgrunn utenfor Skandinavia.

mangfold

Nordic Choice tar ansvar for integrering

Vi skal være et selskap som skaper positive verdier ved å fremme mangfold og integrering. Vi skal ta ansvar for integreringen av nye skandinaver.

Integrering er en viktig samfunnsutfordring i de skandinaviske landene, men mangfoldet gir også styrke og muligheter. 26% av våre medarbeidere har bakgrunn utenfor Skandinavia. I denne gruppen finner vi mange forskjellige nasjonaliteter og språk. Vi har plass til flere og jobber også for å løfte fram flere av disse til ledende stillinger. Av våre ansatte er 61% kvinner. De kvinnelige lederne utgjør 63%. Møt noen av våre medarbeidere

 

Flyktninger i arbeid

 

Gjennom kommunenes introduksjonsprogram for nyankomne flyktninger stiller vi praksisplasser til rådighet ved våre hoteller. Vi tilbyr mange forskjellige stillinger og kan også inkludere flyktninger med begrensede språkkunnskaper og manglende utdanning og arbeidserfaring. På den måten hjelper vi dem som ellers kan bli stående utenfor samfunnet. Vi jobber nå for at alle våre hoteller i Norge og Sverige skal tilby denne muligheten.

Quality Hotel 33 på Økern i Oslo var første pilothotell ut i samarbeidet med NAV Grünerløkka og deres introduksjonsprogram.  Ali Hassan Dhiisow (Somalia), Frewini Teclemariam (Eritrea), Sheama  A. Abdullatif (Irak) og Kaltoum Idriss Ahmed  (Djibouti) har fått verdifull arbeidstrening under kyndig og omsorgsfull veiledning av husøkonom Ana Rita Årdal. Kandidatene har vist et imponerende engasjement under praksisperioden og har jobbet mot sitt mål om ansettelse på hotellet.

Gode muligheter internt

Nå jobber vi målrettet for å heve andelen avdelingsledere med utenlandsk bakgrunn. Fra høsten 2012 gjennomfører vi kurs for å heve basiskompetansen hos potensielle ledere. Kursene støttes av VOX og målet er å løfte frem flere av våre “stjerner”. 8,7% av våre mellomledere har i dag bakgrunn utenfor Skandinavia. Dette tallet skal vi få opp.

2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK