Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Vårt mangfold av medarbeidere

Nordic Choice Hotels er et selskap som kjennetegnes ved respekt og like muligheter for alle gjennom et positivt og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi er stolte av at vi stimulerer alle ansatte, uavhengig av kjønn, nasjonalitet, religion, seksuell orientering eller alder, til medansvar og til faglig og personlig vekst. Vi oppmuntrer den enkelte medarbeiders kompetanse, og vi ønsker en arbeidsplass med mangfold. Vi vet at medarbeidere med ulik bakgrunn, interesser og personligheter bidrar til en mer effektiv og bærekraftig virksomhet. Mangfold øker virksomhetens verdi.

Her kan du møte tre energiske, modige og begeistrede ansatte som viser litt av det mangfoldet vi er stolte av hos oss: 

Naira fra Armenia har vært 12 år i Norge. Nå er hun hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Gabelshus.

Jeg heter Naira og er direktør på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Jeg kommer fra Armenia og har bodd i Norge i 12 år.

Frokosten på Clarion Hotel Royal Christiania var mitt første møte med Nordic Choice. Jeg startet som sommervikar, og etter hvert fikk jeg ekstravakter i personalkantinen. Der ble jeg kjent med hyggelige og hjelpsomme kollegaer. Samarbeidet med dem gjorde at jeg lærte norsk kjapt. Etter sommeren fikk jeg fast stilling som resepsjonist, og litt senere ble jeg service manager.

Etter syv fantastiske og lærerike år på Royal Christiania var jeg klar for nye utfordringer. Jeg jobbet en kort periode med pre-åpningen av Comfort Hotel Xpress, før jeg ble resepsjonssjef på Hotel Gabelshus. Oppgavene det året utfordret meg – jeg tok lange og viktige skritt.

Da min direktør fikk ansvaret for et annet Clarion Collection-hotell, var jeg klar for å til å prøve meg i direktørrollen selv. Og siden januar 2010 har jeg drevet Clarion Collection Hote Gabelshus. De fantastiske medarbeiderne og de flotte stamgjestene gjør at jeg stortrives i sjefsstolen. Jeg vil gjerne takke alle som har hjulpet og inspirert meg til å komme dit jeg er i dag.

Møt somalieren Mo. Han kom til Nordic Choice gjennom NAVs introduksjonsprogram. Nå jobber han deltid hos oss ved siden av studier.

Jeg heter Mo, og for 25 år siden ble jeg født i Somalia. I oktober 2010 startet jeg i bydel Grünerløkka sitt toårige introduksjonsprogram. Og nå står jeg på egne i bein i Norge. Min siste praksisplass var på Comfort Hotel Børsparken i Oslo sentrum. I de tre månedene jobbet jeg på kjøkkenet. Etter bare en uke ble jeg med på fotballaget til de andre folka på kjøkkenet.

Jobben og miljøet på kjøkkenet passet meg bra. Det var sjefen enig i, så nå kombinerer jeg jobben på hotellet med utdanning ved siden av.

Møt Kristoffer Sandberg som ble kjent gjennom TV serien Verdens beste hotell. Nå er han resepsjonist ved Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell.

Mitt navn er Kristoffer Sandberg og jeg jobber på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell. Jeg har vært med i en svensk TV-serie som heter ”Världens bästa hotell” som ble spilt inn her på hotellet. Jeg begynte på Hotel Bolinder som praktikant i forbindelse med TV-innspillingen og nå er jeg både TV-stjerne og har fast jobb på hotellet. Jeg trives kjempegodt, for dette er verdens beste jobb!

Nå jobber jeg mest i resepsjonen og konferanseavdelingen, men jeg hjelper også til på kjøkkenet. Jeg har lært meg mye her på hotellet. Det viktigste av alt er at gjestene skal føle seg velkomne! Og på Clarion Collection skal man føle seg litt som hjemme. Her byr vi gjestene på både vafler og kveldsmat.

 

2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK