Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Management trainee

Hvert år søker vi etter nye ledertalenter til Management Trainee-programmet. Vi rekrutterer de fleste internt. Fordi vi vet at noen av de største talentene finner vi blant våre egne. Vil du ta steget opp? Aller helst vil vi rekruttere fra egne rekker.

Vi har flere suksesshistorier å fortelle. Møt noen av våre tidligere traineer som har fått lederstillinger hos oss:

  

Liza Lyberg

Liza hadde ikke arbeidet i Nordic Choice tidligere. Hun ble valgt ut som MT for Clarion Collection i 2009. I dag er hun hotelldirektør i Nyköping 

Hvilke forventinger hadde du til Nordic Choice Management Trainee programmet, og har programmet infridd forventningen?

Jeg så for meg et intensivt år der jeg skulle videreutvikle meg innenfor aller deler av hotelldriften. Jeg skulle kunne lære å kjenne Nordic Choice, og fremfor alt øke min kompetanse innenfor de områdene jeg manglet erfaring. Mitt mål var at jeg skulle være klar for en lederstilling innen Nordic Choice etter jeg var ferdig med programmet. Jeg ble tatt veldig godt i mot, jeg har skapt mange kontakter som har vært uvurdelige, og mitt mål om å være klar for en direktørstilling ble innfridd.

Hva var det som fikk deg til å søke til tross for at du ikke hadde arbeidet i Nordic Choice tidligere?

Nordic Choice er en utrolig spennende arbeidsplass, og det at det er et selskap som er offensive og ligger i forkant var avgjørende. Jeg var klar for å ta steget fra avdelingssjefstillingen jeg hadde innenfor en mindre hotellkjede. Etter å ha lest om de ulike kjedene i Nordic Choice var valget enkelt.

Har du et råd til de som vurderer å søke?

Bare gjør det! Programmet innebærer et år uten et fast punkt, og krever at du er fleksibel, men i gjengjeld gir det et fantastisk bra grunnlagt for videre arbeid innen hotell og reiseliv.

Hva synes du er unikt med Nordic Choice?

At man ligger i forkant og er offensiv. - i et slikt miljø trives jeg. I tillegg er det en stor fordel at vi kan tilby noe for alle; alt fra et forretningshotell til store resort anlegg. Som trainee i Nordic Choice finnes det store muligheter til å videreutvikle seg.  

 

Fredrik Lindvik

Frederik var Management Trainee for Quality Hotels i 2011. Da han søkte var han ansatt på et Clarion Collection Hotel i Oslo. Idag arbeider han som hotellsjef på nyåpnede Quality Hotel Expo på Fornebu.Hvilke forventinger hadde du til Nordic Choice Management Trainee programmet, og har programmet infridd forventningen?

Jeg ønsket å lære mer om drift av hotell og videreutvikle meg selv. Jeg har lært utrolig mye om hotelldrift som Management Trainee og det jeg har fått mest ut av å lære er hvordan det kommuniseres og jobbes med forbedring av rutiner og kvalitet på de forskjellige hotellene. Temaer man lærer lite om på skolebenken.

Hvilke tanker bør man ha gjort seg før man søker?

Er hotelldrift virkelig veien jeg vil gå? Som Management Trainee tar man et stort valg og det er viktig å være 100% sikker på hva som er det kortsiktige og langsiktige målet med dette valget, konsekvensene og ikke minst mulighetene man muligens får underveis.

Hvis du blir Management Trainee er det viktig at du tar ansvaret som følger med og selv bidrar til egen læring og utvikling. Hver dag er som et jobbintervju når du er Management Trainee!

Har du noen råd til de som vurderer å søke?

Snakk med din ”mentor” eller overordnede om hva du tenker og få gode råd på veien, lag en plan og gå for det 100% når du først har tatt det valget. Ta gjerne kontakt med de som er Management Trainees eller de som har vært hvis du har spørsmål.

 

Pernilla Anderson

Pernilla var Management trainee i 2006. Hun kom fra et Quality hotell i Göteborg og ble ansatt som Management Trainee for Quality- kjeden. Etter sin MT opplæring har hun arbeidet som både hotellsjef og hotelldirektør, samt vært sentral under åpningen av hotell. I dag er hun hotelldirektør på Comfort Hotel Runway.


Hvilke tanker bør man ha gjort seg før man søker?

Sett deg tydlige mål. Sammen med din mentor er det du som utvikler traineeprogarmmet. Det er vikitig at du er 100% motivert, fleksibel og har høy arbeidskapasitet.

Hvorfor søkte du Management trainee stillingen?

Jeg har arbeidet i hotellbransjen siden jeg var 17 år. Jeg så på dette som en mulighet til å få økt kunnskap innen hotelldrift samt utvikle meg til en bedre leder. Jeg så mange karrieremuligheter i en så stor og ekspansiv kjede som Nordic Choice Hotels.

Hva har vært din beste erfaring med programmet?

Å få mulighet til å treffe så mange dyktige ”Nordic Choice're” fulla av Energi, Mot og Begeistring! Jeg har fått et fantastisk nettverk som jeg ofte benytter meg av.  Men den absolutt beste erfaringen var å få hjelpe til under åpningen av Quality Hotel Ulstein.

Har du noen råd til de som vurderer å søke?

Sett deg tydelige mål, vær fleksibel og "gi jernet" der det kommer til å lønne seg.

2.170.161.986 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK