Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Kompetanseutvikling

En viktig del av jobben i Nordic Choice Hotels er å mestre utfordringer og bli flinkere. Vi vil ha ansatte som liker utfordringer og som hele tiden vil lære noe nytt fulle av energi, mot og begeistring.

 

Gjennom Nordic Choice Academy legger vi derfor til rette for kurs og samlinger som styrker kompetansen hos de ansatte. Vi setter også hvert år av et beløp til et utdanningsfond. Dette skal motivere de ansatte til å forsterke kompetansen sin ytterligere utover det vi tilbyr internt.

Vi mener Nordic Choice er Nordens mest spennende hotellselskap. Vi vokser raskest, og vi liker å gjøre ting annerledes.

Som nyansatt i Nordic Choice får du en spesiell velkomsthilsen kalt “Welcome aboard» med Petter Stordalen og Torgeir Silseth den dagen du signerer kontrakten med din nye sjef. Du kan se denne her: http://onboarding.choice.no/
(Har du problemer med å spille av videoen? Klikk her

 

 

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK