Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tilbud på vinterferie i hele Norge & Norden

Gjør noe gøy sammen i vinterferien! Hotellene våre byr på ekstra gode priser og morsomme aktiviteter for hele familien. Se priser og vårt store utvalg - velg og vrak her!

Tilbring vinterferien hos oss!

Her ser du en liste over vinterferie-tilbudene våre i hele Norge, samt noen godbiter i Sverige, Danmark og Finland. Finn din by og velg tilbudet som passer deg best! Du booker ved å klikke deg videre til respektive side. Ha en fantastisk vinterferie!

Fra februar til april


Hotellene våre har tilpasset tilbudene sine til vinterferieukene i deres region. Visse hotell tilbyr ekstra bra priser hele våren. Trykk på det tilbudet du er interessert i for å se eksakte datoer.

NORGE

Oslo

 • Dropp skiene og bo på et stilig og urbant hotell midt i hjertet av Oslo.
  Pris: fra 765 kr i dobbeltrom/natt eksl. frokost. Book tilbudet her!

Oslo Lufthavn, Gardermoen

 • Forleng ferien din og bo nær flyplassen. Gratis parkering i opptil 7 døgn!
  Pris: fra 865 kr. Er dere flere og har behov for ekstra seng? Ikke noe problem. Book her!

 

Bergen

 • Bo i et 35 m2 romslig familierom med egen stuedel. Gratis parkering, nyt deilig frokostbuffet, treningsrom og bo nær familieopplevelser i Bergen.
  Pris: Familie på inntil 4 personer til kun 1325 kr. Les mer og book her!
 • Glem å stå opp tidlig og betale for parkeringsplass på flyplassen! Sov heller i en god seng, la bilen stå gratis og fly av sted. Frokost og adgang til treningsrom inngår.
  Pris: fra 865 for 2 personer inkl. parkering. Book her!

 

Stavanger, Sola lufthavn

 • Få en god natts søvn før en tidlig flyavgang. Nyt en herlig og økologisk frokost, eller ta med en frokostpakke før du flyr videre på eventyr. Parker bilen gratis i inntil 2. uker.
  Pris: fra 880 kr. Les mer og book her!

 

Trondheim

 • Hva er vel bedre enn å tilbringe en hel dag i Norges største innendørs badeanlegg, Pirbadet? Sjekk inn med hele familien og fyll fridagene med god frokost, bading og deilige senger.
  Pris: fra 445 kr per person i familierom. Les mer og book her!
 • Bestill teaterpakke til vårens store forestilling på Trøndelag Teater og kombiner det med overnatting inkl. frokost.
  Pris: fra 780 kr per person. Book ditt opphold og teaterbilletter her!

Sarpsborg

 • Barnas hotell i Sarpsborg! Pakken inkluderer hotellovernatting, inngang til Badeland & Superland og ikke minst aktiviteter på hotellet for hele familien. Frokost og middag er også inkludert!
  Pris: fra 900 kr per voksen i dobbeltrom inkl. frokost & middag, fra 510 kr per barn i ekstra seng inkl. frokost & middag. Les mer og book her!

Ulsteinvik

 • Ta med familien på badetur til Ulsteinvik i vinterferien, med hotellovernatting i tillegg! Badeland, Q-Zone med shuffleboard og fuzzboard, frokostbuffé og gratis wifi.
  Pris: 2 voksne og 2 barn kr 1490. Les mer for andre gode tilbud. Få mer informasjon og book her.

Fredrikstad

 • Tilbring vinterferien i Fredrikstad med hele familien! Shopping, spennende matopplevelser og mange morsomme aktiviteter! Inkluderer overnatting, frokost, og mange gode tilbud.
  Pris: fra 950 kr. Les mer og book her!

 

SVERIGE

Stockholm og Arlanda

 • Bo på herlige Kungsholmen med gangavstand til alt Stockholm har å by på. Inkluderer deilig frokost (med vafler & pannekaker!) og overnatting.
  Pris: fra 1595 SEK for 2 voksne & 2 barn i familierom. Book her!
 • Bo på sjarmerende Södermalm. Frokost og overnatting for 2 voksne og 2 barn i romslig Deluxerom med kingsize-seng og sovesofa. I vinterferien er det spatilbud for alle familier - barn også inkludert.
  Pris: 1890 SEK. Les mer og book her
 • 400 kvm stort lekerom, herlig frokost og overnatting i familierom. Gratis middag for barn på Brasserie x.  Bo like ved Skandinavias størte kjøpesenter - Mall of Scandinavia.
  Pris: 995 SEK/natt for 2 voksne & 2 barn. Book her!
 • Bo like ved Globen. Shuffleboard, bordtennis, og TV på storskjerm. Deilig frokost, fantastisk utsikt over Stockholm fra hotellets tak og spennende restauranttilbud.
  Pris: 995 SEK/natt for 2 voksne & 2 barn. Book her!
 • Stå på ski i Stockholm? Ja visst! I Nacka, bare 20 min fra sentrum kan du og familien overnatte på hotell og få gratis skipass til Hammarbacken Skistar som ligger like ved. Badestue, basseng, frokost og overnatting er inkludert.
  Pris: Les mer om snøgarantien og priser og hvordan du booker her!
 • Familietilbud - klatring og hotellovernatting med inngang til basseng, treningsrom og badstue! Dra på en aktiv vinteferie i Nacka, bare 20 min utenfor Stockholm.
  Pris: 860 SEK/natt for 2 voksne & 2 barn. Klatring: 340 SEK for barn, 425 SEK for voksne. Book her!
 • Forleng ferien og parker bilen din gratis ved Stockholm Lufthavn Arlanda. Overnatting, frokost, gratis parkering i opptil 7 døgn er inkludert.
  Pris: fra 1090 SEK per rom. Les mer og book her!

Göteborg

 • Nyt vinterferien med familien i Göteborg! Sentral beliggenhet, deilig frokoster, overnatting og gratis inngang til takbassenget!
  Pris: fra 595 SEK/person i Standard dobbeltrom. Book her!
 • Basseng, relaxavdeling, overnatting i familierom, gratis parkering og gratis busskort i Göteborg.
  Pris: 15 % rabatt på ordinær pris. Book her!
 • Overnatting for 2 personer & 2 voksne i dobbeltrom, frokostbuffé, VIP-shopping med 10% rabatt på Hede Fashion Outet, relaxavdeling med basseng og rabatter på restaruant.
  Pris: fra 525 SEK. Les mer og book her

Malmö

 • Overnatting i familerom sentralt i Malmö inkludert frokostbuffé og rabatt på mat i restaurant.
  Pris: 1880 SEK/natt/familie i familierom. Max 2 voksne & 3 barn. Book tilbudet nå!
 • Kombiner Malmö-besøket med en herlig badopplevelse i Hylliebadet. Hotellovernatting inkl. frokost og gratis inngang til badeland.
  Pris: 1430 SEK for minst 1 voksen & 2 barn. Book her!
 • Opplev Tivoli i København og bo 25 minutter unna på Quality Hotel View. Overnatting i Standard dobbeltrom, frokostbuffé, inngangsbillett til Tivoli og togbillett tur/retur København.
  Pris: fra 720 SEK per person i dobbeltrom. Les om tilbudet og book her!

Danmark

 • Ta turen til København i vinterferien og bo i familierom, nyt en herlig frokostbuffé og få tilgang til treningsrom og gratis wifi.
  Pris: 1295 DKK i familierom. Book her!

Flere tilbud

Vil du se alle våre aktuelle tilbud? Klikk her!

2.564.374.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.