Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Book på Choice.no for å få beste pris

Book direkte på Choice.no og velg mellom fire hotellkjeder og et utvalg av frittstående hotell!

Valget er ditt! Og du får det garantert ikke billigere noe annet sted.

Vi tror ikke det finnes standardhotell som passer for alle. Hver gjest og hver reise er unik, og derfor tilbyr Nordic Choice Hotels muligheter.

Velg mellom Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Collection® Hotel, Clarion Hotel® eller våre frittstående hotell. Velg blant hotell på over 100 destinasjoner i Norden og Baltikum, i alle prisklasser og romstørrelser. Velg å nyte vår økologiske frokost eller å sove ekstra lenge. Velg å reise med kjæresten, venninnene eller familien. Uansett hva du velger, så finner du det ikke billigere enn hos oss  det garanterer vi*.

Du som gjest er alltid vår viktigste prioritet, og er du i tillegg medlem ønsker vi å ta ekstra godt vare på deg. Derfor har vi blant annet innført egen medlemsrabatt - det skal lønne seg å være medlem i Nordic Choice Club.

Vi kan si veldig mye om hvor opptatt vi er av både mat, miljø og planeten vår, men vi tror du som gjest kjenner det aller best når du bor hos oss.

Velg og vrak i våre hotell ved å trykke på knappen nedenfor!

 

*Les om vår prisgaranti her.

Finn hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.