Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Åpningsfest på splitternye Comfort Hotel Kista!

20 % rabatt på nye Comfort Hotel Kista. Moderne og prisvennlig overnatting bare 18 minutter fra Stockholm Centralstation. Book senest 31. desember, bo når du vil frem til 31. juli 2019!

  • Periode for opphold:

    6. nov 2018 - 31. jul 2019

  • Bookingperiode:

    22. okt 2018 - 31. des 2018

  • Særskilte begrensinger:

    Bookingen kan om- og avbookes kostnadsfritt frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Book nå og få 20 % rabatt på din hotellnatt

Endelig åpner Comfort Hotel Kista - og det skal så klart feires!!!

I Kista, businesshuben like nord for sentrale Stockholm, finner du freshe og nyåpnede Comfort Hotel Kista! Perfekt for deg som skal besøke Kistamässan eller en bedrift i Kista eller Solna. Det er til og med perfekt for deg som skal på weekendtur til Stockholm. Med bare 18 minutter med t-banen inn til Stockholm Centralstation/T-centralen, tar du deg enkelt inn til Stockholms beste barer, restauranter og butikker.

Comfort Hotel Kista - spennende, moderne og enkelt

Comfort Hotel Kista gir vi deg det du vill ha og dropper det overflødige. Hotellrommenes minibar har blitt flyttet til hotellets Barception. What? Bar-cep-tion? Ja, det er så enkelt som det høres ut - Bar+Reception, og her får du hjelp til alt. Vil du sjekke inn? Er du sulten? Tørst? Selskapssyk? Gå til Barception.

Book ditt neste Stockholmsopphold innen 31. desember og få 20 % rabatt!

 

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bookingen kan om- og avbookes kostnadsfritt frem til kl. 16.00 på ankomstdagen. Wifi og frokost er inkludert i prisen.

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.