Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sweet Dreams Stay

Som hotellgjest kan du hjelpe barn i hele verden til et tryggere liv, fritt fra menneskehandel. Bli med på Sweet Dreams Stay, vårt samarbeid med UNICEF! Les mer under om hvordan du kan bidra.

Hjelp barn å sove trygt med poengdonasjon og Sweet Dreams Stay

Hvert år utsettes 1,2 millioner barn i verden for menneskehandel. Dette må stoppes, og du kan hjelpe til. Med Sweet Dreams Stay skal vi sammen med UNICEF gi enda flere barn trygge netter og en trygg oppvekst. 

Som hotellgjest kan du bidra når du bor to eller flere natter på samme hotell. Heng ut Sweet Dreams Stay-skiltet på døren så hopper du over vask av rommet dagen etter, sparer miljøet og Nordic Choice Hotels donerer til Sweet Dreams. I snitt har skiltene ført til 250 000 innsamlet kroner per måned (eller 3 millioner kroner på et helt år)! Hvis du er medlem i Nordic Choice Club kan du til og med donere dine bonuspoeng direkte til UNICEF.

Slik kan du hjelpe til:
  • Stå over vask av rommet når du bo to eller flere netter på et av våre hotell. Det er bare å henge ut Sweet Dreams Stay-skiltet utenfor døren.
  • Kjøp Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen på alle våre hotell. De produseres på et kvinnesenter i Kambodsja og koster 89 kroner. Overskuddet på 65 kronor går direkte tilbake til kvinnesenteret. Les mer om armbåndene og kvinnesenteret her.
  • Hvis du er medlem i Nordic Choice Club kan du donere bonuspoeng till UNICEF og utgjøre en forskjell.
Barn hjalp barn - 280 000 kroner innsamlet

I september 2017 ble Sweet Dreams Stay lansert. Da ble barnehagebarn og skoleklasser invitert til hotellene for å tegne og male. For hver tegning donerte vi 10 kronre til Sweet Dreams Stay som arbeider for å bekjempe menneskehandel. Tegningene kunne også lastes opp digitalt. Disse kan du se her. Det ble en suksess med hele 13 247 tegninger innlevert på hotellene. Men det stoppet ikke der. Vi valgte å doble beløpet og donerte hele 264 940 kroner til UNICEF. Stor takk til alle som deltok - dere gjør en forskjell!

 

Les mer om Sweet Dreams Stay her på Nordic Choice Hotels inspirasjonsside.

Finn ditt nærmeste hotell eller book neste opphold  her hos oss.

 

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.